Sportspills øvrige torsdagsmeny:
Oddssingel EL: Arsenal må skaffe seg et forsprang
Oddssingel EL: Chelsea vinner i kveld
Oddssingel EL: Jovetic kan ødelegge for sin egen klubb
Oddssingel Get-ligaen: Storhamar tar kommandoen fra start
V5-lunsj Drammen: Vi spiller ikke favorittene i Drammen
V4-lunsj Sverige: Godbiter i lunsjen på Jägersro
Lykkespill: Potten stiger - bli mangemillionær i påsken!

Det er første kamp i de fire kvartfinalene i Europa League som er det soleklare høydepunktet på torsdagens langoddsprogram. Alle de fire kampene starter kl 21.00. I tillegg er det klart for fjerde kamp i sluttspillfinalen mellom Frisk og Storhamar, likeså i den svenske finaleserien mellom Luleå og Frölunda. Og i NHL er Stanley Cup-igang, det spilles tre kamper natt til fredag.

NB! Fredag er det ca 376 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Lever kupongen her!

Villareal - Valencia H - 2,60 (Spillestopp 20:55)

Klikk her for å levere dette spillet

Kveldens kvartfinale spilles altså mellom to spanske-lag.

Man må synes synd på Villareal. I de to siste kampene har de spilt god fotball, men fått med seg et fattig poeng. Alt av marginer har gått i mot. Nest sist spiller man 4-4 mot Barcelona på hjemmebane. Da leder man altså 4-2 helt til det gjenstår to minutter. Nå sist taper laget for Real Betis på bortebane. I det 89. minutt så bommer altså Santi Cazorla på straffe. Med andre ord, laget burde uten tvil stått med fire poeng på de to siste kampene, men står kun med et. Dette oppsummerer sesongen til kveldens hjemmelag ganske greit.

Villareal vant gruppen sin i kveldens turnering. Det var imponerende. 10 poeng på seks kamper holdt til gruppeseier. Spartak Moskva, Rangers og Rapid Wien var konkurrentene. Oppsiktsvekkende er det at syv av disse ti poengene ble tatt på hjemmebane.

Det er ingen enkel posisjon å være i. Du skal spille kvartfinale i Europa League, men ligger på nedrykk i La Liga. Nedrykk er mye viktigere å unngå enn å ta seg videre i denne cupen. Jeg tror dette kan brukes til lagets fordel. Det har vært mye stang ut nå på slutten, og laget fortjener virkelig en opptur. Jeg tror faktisk den kan komme i kveld. På de siste ti kampene Villareal har tatt i mot Valencia har det endt med fem hjemmeseire, 3 uavgjorte og to Valencia-seire.

Villareal mangler Manu Trigueros, Javi Fuego og Jaume Costa til kveldens oppgjør.

Valencia er et bra fotballag. Etter å ha tatt to svært sterke seire mot Sevilla borte og Real Madrid på hjemmebane, tapte altså laget mot Rayo Vallecaano (2-0) sist. Det var skuffende. Rayo Vallecano som altså er på nest siste plass i La Liga. Før dette hadde Valencia en rekke på 17 kamper uten tap. Syv av disse endte i poengdeling.

Valencia kommer til kveldens oppgjør med en plan om at uavgjort er som en seier. Og det er ingen tvil om at laget vet hvordan de skal spille uavgjort. På 31 kamper i årets seriespill i Spania, har Marcelino Garcia Toral sine gutter spilt uavgjort hele 16 ganger. Det er utrolig statistikk.

Valencia har ingen solid statistikk på dagens bane, og i kveld møter bortelaget et heltent hjemmelag som har møtt på mye motgang den siste tiden. Mens Valencia kommer fra et stygt bortetap.

Bortelaget er uten Geoffrey Kondogbia. Francis Coquelin og Cristiano Piccini er på vei tilbake, men trolig er det for tidlig for noen av dem å starte i denne kampen.

Begrunnelse H: 2,60 på hjemmeseier er spillet i denne kampen. Villareal er et svært godt lag fremover på banen, men sliter kraftig defensivt. De har virkelig spilt god fotball den siste tiden, men har rett og slett hatt utur. Villareal er ikke et enkelt lag å tukte på intime Estadio De La Ceramica. Valencia kommer naturligvis med en innstilling til kveldens kamp om at uavgjort er et godt resultat. Vi tror at hjemmelaget slår tilbake, og 2,60 er fin odds.

Klikk her for å levere dette spillet