For Frank Lampard har en elendig statistikk mot klubben hvor han startet spillerkarrieren. 44-åringen har nemlig tapt tre av de fire Premier League-kampene mot West Ham etter at han ble manager.

Dette spillet gir deg 2,40 i odds på en ny Everton-nedtur mot West Ham

Men det er ikke eneste grunnen til at vi tviler på Everton.

West Ham vant begge kampene mot Everton i Premier League sist sesong. De vant 1-0 på borte Goodison Park og 2-1 hjemme på London Stadium.

Ikke nok med det. The Hammers har faktisk vunnet fire av de siste åtte bortematchene på Goodison Park.

Får vi rett, vil The Toffees oppleve å spille de syv første ligakampene uten å vinne for første gang siden 1994-1995-sesongen. Da gikk spilte de 13 kamper før de tok sesongens første seier.

Everton - West Ham

Odds: West Ham vinner - 2,40 i odds

Kampstart søndag 18. september klokken 15.15

Spillestopp kl 15.14 Live odds etter kampstart

Goodison Park

Slik ser du kampen:

Den vises på VSport Premier L2 Skaff deg tilgang her

Se Everton mot West Ham på Vsport Premier League 2. Skaff deg tilgang her!

Vi tror at West Ham vinner. Det kan du spille på her til 2,40 i odds

Verken Everton eller West Ham United har hatt en god start på Premier League-sesongen. Begge lagene trenger de tre poengene som tilbys på Goodison Park søndag.

Jordan Pickfords skade er et stort minus for Everton når de møter barndomsklubben til manager Frank Lampard. Den engelske landslagskeeperen ligger an til å bli ute frem til etter landslagspausen.

David Moyes på sin side møter klubben hvor han skapte seg et navn i managerverden. Selv om Moyes har vunnet de to siste kampene på Goodison Park, trives han ikke som manager på Merseyside. Han har tapt med fire forskjellige klubber på Goodison Park (Preston, Sunderland, Manchester United og Everton).

West Ham spilte i Europa Conference League i midtuken, hvor de tok sin andre seier på rad da de slo Silkeborg 3-2. Laget fra Øst-London har vært solide i Europa, men de har strevet fælt i den hjemlige ligaen hvor de kun har vunnet én av seks kamper s langt. Seieren kom borte mot Aston Villa, og det er de som mener at the Hammers har en måte å spille på som fungerer bedre borte enn hjemme.

Calvert-Lewin tilbake

Everton har problemer å score mål. Dette er ikke noe nytt. De har nemlig tapt de to siste kampene 0-1 på Goodison Park. De hadde store sjanser i begge kampene, men misbrukte dem.

Frank Lampard signerte en spiss i sommer, da de hentet Neal Maupay fra Brighton. Han har ennå ikke scoret, og mangelen på en stabil målscorer må gi Frank Lampard grunn til bekymring.

Det er positivt for Everton at Dominic Calvert-Lewin kan være tilbake i kampen mot West Ham, men han har vært lenge ute med en kneskade og spørs om er klar til å starte kampen. Abdoulaye Doucoure er også friskmeldt.

West Ham-duoen Aaron Cresswell og Craig Dawson var tilbake på banen i torsdagens kamp mot Silkeborg. David Moyes har ingen nye skader i troppen, men Nayef Aguerd er ute til midten av oktober.

Det lukter U lang vei av søndagens match, men vi tror likevel ikke på poengdeling. Det går an å argumentere for at begge lagene skulle ha tatt flere poeng, men at de har vært litt uheldige. En kontroversiell VAR-avgjørelse gjorde at scoringen deres mot Chelsea på overtid ble annullert.

Everton jakter fortsatt på sin første seier for sesongen. De er et vanskelig lag å slå, men sliter selv med å avgjøre kamper.

En seier vil kickstarte sesongen for de laget som vinner, og vi tror det er West Ham som stikker av med alle tre poengene. De slo Everton både hjemme og borte forrige sesong. De skal være i stand til å ta en ny trepoenger på Goodison Park søndag.

Vi tror at West Ham vinner. Det kan du spille på her til 2,40 i odds