Gå til sidens hovedinnhold

Nesten et halvt lag i fryseboksen

Sheffield United må unnvære fire mann lørdag og da spiller vi Burnley. Sjekk vårt oddstips.

Det er ikke mye hvile i fotballens hjemland og selv på 1. nyttårsdag er det fullt kjør på balløya. Full runde i både Premier League og de lavere divisjonene og vi har funnet "gull" i Championship og lørdagens langoddsprogram er interessant.

Les vår fyldige skade- og karanteneoversikt fra Premier League her.

Hjemmesterke Burnley røk på et svært overraskende hjemmetap mot bunnlaget Scunthorpe tirsdag. Det var lagets tredje hjemmetap for sesongen, men fortsatt viser hjemmestatsen så solide tall som 7-2-3. Uansett ble hjemmetapet kostbart for manager Brian Laws, som måtte takke for seg onsdag. Stuart Gray overtar inntil videre.

Goalgetter Chris Iwelumo (ni ligamål) ble benket tirsdag på bekostning av den lovende unge svensken John Guidetti, men er nok tilbake i startoppstillingen lørdag. Bortsett fra midtbanespilleren Chris McCann er det lite skadeproblemer hos hjemmelaget.

Bli nettspiller hos Norsk Tipping! Bestill gratis kortleser her.

Sheffield United ledet to ganger borte mot Norwich tirsdag, men tapte tilslutt 2-4. Det tapet ble kostbart da hele fire spillere må sone karantene lørdag. Midtbanespillerne Stephen Quinn, Nick Montgomery og Andy Reid må alle i fryseboksen, sammen med forsvarsspilleren Kyle Bartley. Samtlige fire startet mot Norwich og det er ingen tvil om at manager Micky Adams stiller med et svekket lag lørdag, og han må i tilllegg komponere en helt ny midtbane.

Blades har 3-3-6 på bortebane hittil og formen er skral med fire tap på de fem siste kampene. Nedrykksstreken er etterhvert kommet ubehagelig nær kun to poeng skiller ned til Scunthorpe under streken.

Nå kan du tippe på iPhone

Det står 3-1-3 på de siste sju tilsvarende, men lørdag tror vi på topp sjanse for Burnley som garantert er skjerpet etter tirsdagens miss mot Scunthorpe. Norsk Tipping betaler hjemmeseier med 1,75 og det er også mulig å jage Burnley med handicap 0-1 fra start. Tomålsseier eller mer til Christian Kalvenes gamle klubb betales med 3,15. Det er ikke mulig å spille singel på denne kampen.

Vi kombinerer derfor Burnley i to dobler med to andre lag fra Championship og låser Burnley på begge spillene.

På den første dobbelen kombinerer vi med hjemmeseier til Watford mot Portsmouth. Watford klinket til med en svært overbevisende 4-1 seier hjemme mot opprykksfavoritt . Og spissparet Daniel Graham og Marvin Sordell har sterke nitten mål tilsammen i ligaen nå. Skademessig ser det bra ut for Watford som nå står med tre strake seire og altså har beseiret topplagene QPR og Cardiff i sine to siste kamper.

Nå kan du tippe på iPhone

Portsmouth må av økonomiske årsaker unnvære både Michael Brown og Richard Hughes lørdag (begge når et visst antall kamper som utløser kompensasjon, og det har ikke Pompey råd til i øyeblikket). I tillegg må den meget viktige spissen Dave Kitson sone karantene. Vi tror godtgående Watford tra sin fjerde strake seier. Hjemmeseier betales med 1,85 og vi spiller Watford sammen med Burnley i en dobbel.

I tillegg spiller vi Hull hjemme mot Leicester. Hjemmelaget har endelig viktige Jimmy Bullard tilbake og scoringsmaskinen til Peterborough, Aaron MClean, debuterer lørdag. McLean står med 10 nettkjenninger for Peterborough denne høsten i League One. Hull har nå åtte strake ligakamper uten tap (4-4-0) og er altså i form.

Sven Gøran Erikssons Leicester fortsetter å feile på bortebane og står med svake 2-1-9 på tolv bortekamper. De fire siste bortekampene er tapt og hele 30 baklengsmål borte er stygt. 2,35 på et formsterkt Hull får plass på våre forslag.

Spilleforslag 1 lørdag (totalodds er 4,11 og vår innsats kr 100)
Kamp 89 Burnley - Sheffield United 1,75 3,10 3,55
Kamp 92 Hull - Leicester 2,35 2,80 2,55
Her kan du levere denne dobbelen (innsatsen styrer du selv)

Spilleforslag 2 lørdag (totalodds er 3,24 og vår innsats kr 100)
Kamp 89 Burnley - Sheffield United 1,75 3,10 3,55
Kamp 103 Watford - Portsmouth 1,85 3,00 3,30
Her kan du levere denne dobbelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken