Newcastle har kun vunnet én av de siste syv kampene mot Leicester hjemme på St James' Park.

Den statistikken tror vi de gjør kål på i tirsdagens ligacupkamp mot the Foxes. Det er flere grunner til å tro at de skal klare det.

2,35 i odds på at Newcastle klarer dette mot Leicester i kveld

Newcastle er et av to lag som er ubeseiret på hjemmebane i Premier League denne sesongen. Fasiten viser seks seire og fem uavgjorte så langt.

Mye av suksessen til Newcastle denne sesongen er basert på et solid forsvarsspill. De har kun sluppet inn elleve mål på de første 18 ligakampene. Det gjør dem til det laget i Premier League som har sluppet inn færrest mål.

Newcastle United - Leicester City

Odds: Newcastle vinner og over 2,5 mål i kampen - 2,35 i odds

Kampstart tirsdag 10. januar kl. 21.00

Spillestopp kl 20.59

St James' Park

Kampen kan sees på Vsport Skaff deg tilgang her

Vi tror at Newcastle vinner og over 2,5 mål i kampen. Det spiller du på her til 2,35 i odds

Newcastle-manager Eddie Howe så laget sitt lørdag gå på et sjokktap i FA-cupen mot League One-laget Sheffield Wednesday.

The Magpies var ubeseiret i de siste 15 kampene på rad i alle turneringer før Josh Windass scoret to ganger og sendte tabelltreeren i Premier League ut av FA-cupen på Hillsborough.

Leicester slet seg videre til kvartfinalen i ligacupen etter en knepen 1-0-seier mot bunnlaget i League Two, Gillingham. Kelechi Iheanacho scoret kampens eneste mål, og sørget samtidig for å avslutte the Foxes tapsrekke på tre kamper.

Newcastle viser mye bedre form enn Leicester før tirsdagens kamp, og de har allerede vunnet 3-0 mot the Foxes i Premier League på King Power Stadium på Boxing Day.

Newcastle topper laget

James Maddison spilte ikke den kampen, og han spiller sannsynligvis heller ikke mot Newcastle i ligacupen tirsdag. Han er fortsatt i opptrening på grunn av en kneskade. Leicesters midtbanespiller, som har vært koblet til en overgang til Tyneside en stund, har ikke spilt for Leicester siden han kom tilbake fra VM.

Dennis Praet er også usikker. Han sliter med magetrøbbel.

Eddie Howe gjorde en rekke endringer på laget i FA-cupen mot Sheffield Wednesday, men han er ventet å stille med sitt sterkeste lag mot Leicester i tirsdagens kvartfinale i ligacupen, ifølge lokalavisen The Northern Echo.

Callum Wilson går antakeligvis inn på topp. Det vil i så fall bety at Alexander Isak starter på benken. Allan Saint-Maximin er sannsynligvis tilbake i troppen. Han var ikke med til Hillsborough på grunn av sykdom.

Nick Pope vil være tilbake mellom stengene, mens Kieran Trippier, Fabian Schar og Dan Burn er tilbake i forsvaret sammen med Sven Botman.

Kampene mellom Newcastle og Leicester er vanligvis underholdende . Det er scoret over 2,5 mål i alle de syv siste kampene mellom lagene. Med det i tankene, tror vi Newcastle vinner og at det scores over 2,5 mål i kampen.

Vi tror at Newcastle vinner og over 2,5 mål i kampen. Det spiller du på her til 2,35 i odds