Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Tippetips: Leeds har ikke råd til noen feilskjær
Ski-VM:
Therese Johaug smadrer konkurrentene
Ski-VM:
Emil Iversen skal på pallen
Oddssingel PL: Fet odds på Palace-seier
Oddssingel PL:
Son leder Spurs til en viktig trepoenger
Oddssingel PL: Tunge fravær for Bournemouth
V75 Bjerke:
Dobbel jackpot med 5,5 mill ekstra i sjuerpotten
V65 Charlottenlund:
Stor V65-jackpotomgang i kveld
Ski-VM
: Her er programmet for ski-VM i Seefeld

Det er et meget innholdsrikt langoddsprogram lørdag. Det spilles fire kamper i Premier League og tilnærmet full serierunde i Championship. I tillegg er storkamp i La Liga mellom Sevilla og Barcelona og det er også godt med kamper i Bundesliga, Serie A og Ligue 1 i Frankrike. I tillegg er skiathlon i ski-VM i Seefeld med 15 km for kvinner og 30 km for menn. Litt senere på ettermiddagen er det hopp stor bakke.

NB! Husk å spille Lotto. Ca 14 millioner kr i førstepremiepotten lørdag. Lever kupongen her!

Newcastle - Huddersfield H 1,75 (spillestopp kl 15.55)
Kun tabelljumbo Huddersfield har scoret færre mål enn Newcastle i Premier League denne sesongen. Rafael Benitez gutter har kun scoret 22 seriemål, men stadig over streken med sine 25 poeng. Kun ett poeng skiller ned til Southampton under streken. Vant forrige hjemmekamp mot selveste Manchester City etter å ha snudd 0-1 til 2-1 seier. Sterkt bortepoeng mot Wolverhampton i siste seriekamp. Moderate 4-1-8 på 13 spilte hjemmekamper. Etter sju ukers skadefravær er midtbanemotoren Jonjo Shelvey friskmeldt. Også Ki Sung-yueng er klar til dyst igjen.

Huddersfield er på det nærmeste fortapt og ligger helt sist med sine skarve 11 poeng. Det er hele 14 poeng opp til Cardiff på sikker plass og det gjenstår kun 12 serierunder. Kun ett poeng er tatt på de ti siste seriekampene. Meget svake 1-3-8 på bortebane. Isaac Mbenza, Danny Williams og Abdelhamid Sabiri er alle fortsatt ute for Huddersfield.

Det endte 1-0 i tilsvarende seriemøtet på St. James Park forrige sesong. Det må være stor mulighet for at Newcastle også vinner denne sesongen. 1,75 på hjemmeseier er godkjent odds og kombineres med en hjemmeseier fra Championship.

Middlesbrough - Queens Park Rangers H 1,65 (spillestopp kl 15.55)

Hjemmelaget måtte se seg slått av sterke Sheffield United i Sheffield nest sist, men kom seg tilbake på vinnersporet forrige søndag med 1-0 seier hjemme mot Blackburn. Ligger på 5. plass med 54 poeng og har en kamp tilgode på tre av de fire lagene over seg. Blant annet Sheffield United på 2. plass som er sju poeng foran. 6-6-3 hjemme på Riverside. Daniel Ayala er tilbake etter karantene, mens George Friend, Aden Flint og Ryan Shotton alle er usikre.

Queens Park Rangers gikk på sitt sjette strake tap da det ble 3-4 hjemme mot West Bromwich tirsdag kveld. Før de seks tapene, spilte laget to poengdelinger og Steve McClarens gutter har dermed tatt kun to poeng på de åtte siste seriekampene. Har falt helt ned til 18. plass, men med sine 39 poeng er det fortsatt ti poeng ned til Rotherham under streken.

1-0 og 3-2 i de to siste tilsvarende på Riverside. QPR er helt formløs og opprykksjagende Middlesbrough får vår fulle tillit. 1,65 på hjemmeseier er innenfor og kombineres med seier til Newcastle. Totalodds på denne favorittdobbelen 2,89.

Klikk her for å levere spillet