Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Tippetips: Manchester City jakter mer cupsuksess
Oddssingel FA-cup:
Ingenting stemmer for Everton
Oddsdobbel FA-cup:
Hjemmedobbel til drøye tre i odds
Oddssingel Bundesliga:
Leverkusen slår svekket Wolfsburg
V75 Leangen:
Nettavisen jakter ny V75-suksess
Live
: Overgangsvinduet januar 2019
Premier League: Alle Premier League-overgangene i januar

Lørdagens langoddsprogram byr blant annet på en rekke kamper fra fjerde runde i FA-cupen i England. Men i både Italia, Spania, Tyskland og Frankrike spilles det seriefotball og det er et rikholdig og innholdsrikt program. På hockeyfronten spilles det full serierunde i SHL i Sverige. Det er masse vintersport på menyen. I Kitzbühel er det slalåm for gutta, og det skiskyting i Anterselva og verdenscup langrenn i Ulricehamn i Sverige.

NB! Husk å spille Lotto. Ca 14 millioner kr i førstepremiepotten lørdag. Lever kupongen her!

Newcastle – Watford H 2,80 (spillestopp kl 15.55)

Engelsk, FA-cup, 4. runde. Newcastle og Watford møtes lørdag for tredje gang denne sesongen.

Newcastle har hatt overtaket på The Hornets så langt i 2018-2019-sesongen. The Magpies slo Watford 1–0 hjemme på St. James’ Park tidlig i november, og de fikk med seg ett poeng fra Vicarage Road så sent som 29. desember. Selv om Rafa Benitez sine menn har tatt fire poeng mot Watford, så ligger de likevel langt bak London-klubben i Premier League.

Watford er oppe på syvendeplass med 44 poeng etter 23 kamper, mens Newcastle vaker like over nedrykksstreken med kun 21 poeng.

Det kan imidlertid se ut til at Newcastle-formen er i anmarsj. Laget fra Nordøst-England har nemlig vunnet de to siste kampene, men de måtte ha ekstraomganger for å slå ut Blackburn i 3.-runden i FA-cupen.

Newcastle-fansen kan glede seg over at laget har vært bedre offensivt i de to siste kampene. De har scoret syv ganger på de to siste kampene mot Blackburn og Cardiff. Det er en stor forbedring med tanke på at de kun hadde scoret åtte ganger på de elleve kampene før.

Defensivt har Newcastle slitt denne sesongen. Da de holdt nullen mot Cardiff var det bare tredje gangen at de klarte å holde tett bakover denne sesongen. Det var likevel ikke et tegn på at forsvarsproblemene er over. Rafa Benitez sine karer var egentlig litt heldig at de slapp unna uten baklengsmål i den kampen.

Newcastle mangler Ki Sung-yueng. Sørkoreaneren er kommet skadet tilbake fra Asia Cup. Den gode nyheten er at både Federico Fernández og Kenedy er friskmeldte til FA-cupoppgjøret.

Watford må klare seg uten Sebastian Prödl, Kiko Femenía og Abdoulaye Doucoure. Alle er ute med skader. The Hornets får imidlertid tilbake Will Hughes og Craig Cathcart.

Det er verdt å merke seg at Watford kun har tatt seg til femte runden i FA-cupen én gang på de ni siste sesongene. Det skjedde i 2015-2016-sesongen, da de slo Nottingham Forest 1–0.

Newcastle på sin side har røket ut av FA-cupen åtte av de ni siste gangene de har møtt Premier League-motstand, og de har ikke tatt seg videre til femte runden i FA-cupen siden 2005-2006-sesongen.

Watford spilte 0–0 mot Burnley sist helg. Dermed har London-klubben kun ett tap på de åtte siste kampene i Premier League.

Selv om The Hornets holdt nullen sist helg, så har de ikke vært trygge bakover denne sesongen. Bare tre ganger denne sesongen har de klart å holde nullen.

Det ligger an til å bli mål i begge ender av banen på St. James’ Park, men det virker som Newcastle har et lite overtak på Watford denne sesongen. Jeg synes det er rart at Watford er gjort til såpass stor favoritt på bortebane. The Magpies til flotte 2,80 i odds er verdt et forsøk. Jeg satser på hjemmeseier.

Klikk her for å levere spillet