Foto: Kyrre Lien (Scanpix)

Nok en uavgjort for LSK?

Dagens oddstips tar for seg Lillestrøm og Helsingborg IF

Kommersielt

Langoddsen byr hovedsaklig på norsk, svensk og finsk fotball denne mandagen. Det ligger an til tre hjemmeseire i 2. divisjon når de antatt svake 2'er-lagene til Enga, Tromsø og Godset skal i aksjon på bortebane i dag, og vi venter i spenning på oddsen når denne settes en gang på formiddagen. Dagens spill hentes imidlertid fra øverste nivå i Norge og Sverige.

Vi har spilt inn 3183 kroner på odds og tipping i helgen, en dobling av innsatsen, og vi regner selvsagt med å vinne mer når Lillestrøm og Helsingborg skal ut i sine mandagskamper.

Lever spill og sjekk resultatene på mobilen!

Hønefoss - Lillestrøm
Hønefoss har et grusomt 0-6 nederlag å hevne når Lillestrøm kommer på besøk i kveld. Hønefoss taper stort sett alt på bortebane, men har vist bedre takter på hjemmebane den siste tiden. Sist ble det 2-2 mot Tromsø, 1-1 mot Godset før det. Før sommerferien vant man faktisk to hjemmekamper på rad, mot Brann og Sandefjord. Hønefoss er svake, og ja, de rykker trolig ned, men på hjemmebane må de alltid regnes med.

Lillestrøm kan se ut til å være på vei tilbake i uavgjort-tralten de var i i april. De tre siste bortekampene har endt uavgjort, samtidig som de to siste hjemmekampene er tapt, og laget stuper på tabellen. Laget sliter dessverre med å avgjøre bortekampene, noe 1-6-1 på bortebane totalt sier alt om.

For Hønefoss er Madiou Konate, Lars Lafton, Rune Bolseth og David Hanssen er alle skadd og uaktuelle. Lillestrøm har spørsmålstegn rundt Karim Essediri og Khaled Mouelhi. Stian Ringstad er langtidsskadd.

Lillestrøm skal selvsagt klare å vinne mot et skadeskutt Hønefoss. Mann mot mann er de bedre på de fleste plassene. Men når Lillestrøm har seks uavgjorte på åtte forsøk på bortebane, og oddsen for en ny uavgjort er 3,05, skal denne spilles. Men vi nøyer oss ikke med denne i dag, vi tar den med i en dobbel.

Helsingborg IF - Häcken
Helsingborg topper Allsvenskan foran Malmö FF. 7-0-0 på hjemmebane og 12-4 i målforskjell er best. Man har nå tapt to bortekamper på rad, og må fortsette poengfangsten på hjemmebane for å holde på tabelledelsen.

Häcken vant 2-1 på hjemmebane da disse møttes så sent som for fem dager siden. Det var i følge rapportene et rettferdig resultat. Nå innledes andre halvdel av Allsvenskan, og i dag er det Häcken som må reise, fra Göteborg til Helsingborg.

Häcken åpnet sesongen bra, men har slakket litt av i det siste og ligger nå på nedre halvdel av tabellen. 2-2-3 på bortebane totalt og 6-9 i målforskjell forteller om et defensivt bortelag, som ligger lavt og slipper inn få mål, men scorer lite selv.

Når det gjelder mannskapene ser det rimelig bra ut i begge leire, og vi kan forvente noenlunde samme startoppstilling som sist. Helsingborgs Rafael Porcellis er med i troppen i dag, men om han spiller fra start på en dag nesten alle andre i troppen er friske og raske, er ikke sikkert. Marcus Nilsson soner for tre gule kort.

Innbyrdes oppgjør forteller at det ble 1-0 til Helsingborg i fjor. Siden 1998 står det 2-2-2 på dagens bane, mens Häcken alltid har tatt poeng i sine hjemmekamper. Helsingborg har altså ganske svak statistikk mot dagens motstander, men med den hjemmeformen de har vist i år skal det være gode sjanser for å pynte på statistikken.

Disse lagene kjenner hverandre godt etter hvert, og dagens kamp kan fort bli jevn. Seier til Helsingborg med nøyaktig ett mål belønnes med 3,50 i odds. Det frister, men vi tror serielederne er meget revansjesugne i dag, og da kan det fort bli seier med både to og tre mål. Vi spiller ganske enkelt H til 1,50 i odds, i en dobbel med U i Hønefoss - Lillestrøm. Oddsen blir 4,57, og vi setter 100 kroner på denne. Spillefristen er klokken 18.55, og man kan se Tippeligakampen på TV 2 Zebra klokken 19.00.

96. Hønefoss BK - Lillestrøm 3,10 3,05 2,00
102. Helsingborg IF - Häcken 1,50 3,30 4,85

Samlet odds 4,57

Klikk her for å levere dette spillet

Sportspill.no on Facebook

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus