Gå til sidens hovedinnhold

Nordmann i opprykkskamp i Nederland

Emil Hansson og RKC Waalwijk tapte første playoffkampen 2-0. Vi tror de slår tilbake på hjemmebane i kveld.

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
Oddsdobbel: Hammarby skal utfordre Malmö
Oddssingel England:
Villa nærmer seg PL-retur
Oddssingel Nederland:
Nordmann i opprykkskamp
V65 Forus: Herlig V65-jackpot med Bjaanes som nøkkelkusk
V64 Solvalla: Saftig V64-jackpot med 1,5 millioner ekstra

Tirsdagens langoddsprogram byr på fire kamper fra det pågående verdensmesterskapet i ishockey og natt til onsdag er det klart for tredje semifinalekamp mellom Carolina Hurricanes og Boston Bruins i NHL-sluttspillet. I England er det klart for andre playoffkamp mellom West Bromwich og Aston Villa og i Allsvenskan er det en kamp, mens det også spilles en kamp i Superettan. I Belgia, Skottland og Nederland spilles det playoffkamper, mens det er en kamp i dansk 1. divisjon.

NB! Onsdag er det ca 68 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

RKC Waalwijk – NEC Nijmegen H 2,15 (spillestopp kl 18.25)

Æresdivisjonen, opprykksplayoff. Kamp 2 av 2. Det tok NEC Nijmegen 15 minutter å score de to målene som gjorde at de vant 2–0 over svensk-norske Emil Hansson og RKC Waalwijk i den første kvartfinalen i den ederlandske opprykksplayoffen.

Dermed har NEC Nijmegen skaffet seg et godt utgangspunkt før returoppgjøret på Mandemakers stadion.

Problemet er forsvarsspillet. De har sluppet inn to mål eller mer i fire av de siste åtte kampene, og må tette igjen bakover om de ikke skal rote vekk ledelsen fra første kampen.

Mike Tresor Ndayishimiye scoret det første målet til Nijmegen allerede etter tolv minutter, og Jordy Bruijn økte til 2–0 tre minutter senere. NEC Nijmegen scoret faktisk to mål til, men begge målene ble annullert etter VAR-avgjørelser.

Gjestene fra Nijmegen avsluttet sesongen på en svært positiv måte med fem seire og én uavgjort.

Waalwijk på sin side var ubeseiret i seks av de syv siste kampene sine. Det eneste tapet i denne perioden kom på bortebane mot nettopp Nijmegen. De tapte kampen 2–1.

På hjemmebane har de vært solide. Emil Hansson og lagkameratene er ubeseiret i de fire siste kampene foran egne fans. De står med tre seire og én uavgjort. Bergenseren Emil Hansson er utlånt fra Feyenoord til Waalwijk denne sesongen. 20-åringen er sønn av den tidligere Brann-spilleren Patrick Hansson som i dag trener Toppserielaget Sandviken.

Roland Bergkamp scoret det eneste målet i kampen da Waalwijk slo NEC Nijmegen 1–0 på hjemmebane i november. Spissen har scoringer i genene. Han er nemlig nevøen til den tidligere Arsenal-stjernen Dennis Bergkamp.

RKC Waalwijk mangler sannsynligvis fortsatt Sylla Sow. Han satt heller ikke på benken i den forrige kampen. NEC Nijmegen må klare seg uten Norbert Alblas og Rens van Eijden. Begge er ute resten av sesongen.

Jeg tror Waalwijk har en god mulighet til å vinne foran egne fans igjen, men jeg tviler på at de klarer å vinne tilstrekkelig til å ta seg til den andre runden i playoffen. Oddsen på hjemmeseier er 2,15. Det funker fint som singeltips. Spillestopp er klokken 1825.

Klikk her for å levere spillet

Kommentarer til denne saken