Gå til sidens hovedinnhold

Nordmann vant 443,9 millioner kroner

Aldri før har en nordmann vunnet en så stor premie som fredag 20. september.

Det er fire uker siden førstepremien i Eurojackpot ble utbetalt. Siden det har potten fortsatt å vokse, og i kveld var det mulig å vinne nesten 450 millioner kroner.

Man kan bare tenke seg hvor mange nordmenn som har siklet etter den gigantiske summen i uken som gikk. Det kan være vanskelig å forestille seg hvordan livet forandrer seg med så mye penger disponibelt.

Trykk her for å levere din Lotto-kupong for lørdagen!

Trekningen av Eurojackpot skjer hver fredag. Det er 16 land som deltar i trekningen, og den forrige vinneren av storpott var en finsk spiller. Spilleren vant 896 millioner kroner for fire uker siden.

Norsk vinner satte premierekord

Det ble en heldig vinner av fredagens pott, og den heldige vinneren av kveldens gigapremie er norsk, og det gikk et par timer på kvelden før Norsk Tipping fikk tak i ham.

Norsk vinner betyr også norsk rekord, mannen slo rekorden på ca 441 millioner kroner fra august 2017.

Vinnertallene var følgende:

17 -21 - 41 - 48 - 49 med tilleggstall 4 - 8

- Dette er vanskelig å tro på

Da den norske vinneren omsider tok telefonen var ord som «wow», «absurd», og «surrealistisk» ord som gikk igjen i samtalen.

- Det må være en misforståelse. Dette er vanskelig å tro på. Det er helt surrealistisk!, men da den ferske mangemillioæren sjekket appen til Norsk Spilling sto det altså 443.904.560 kroner

Han nevner riktignok også at han skal tenke seg om når det gjelder hva han skal gjøre med pengene. Norsk Tipping kommer til å følge med mannen videre, de sørger for gratis økonomisk og juridisk veiledning fra Brækhus Advokatfirma.

- En kan bli stum av mindre. Dette gir frihet og mange muligheter, men jeg må tenke meg godt om når jeg skal forvalte pengene

Det beste med Eurojackpot er at det blir en vinner uansett. Hver fredag, ved siden av den store internasjonale pengesummen, trekkes en nasjonal vinner av 1 million kroner. Denne uken var det en mann som vant ekstrapremien.

Ettersom førstepremiepotten gikk denne fredagen, er potten neste uke på ca. 100 millioner kroner.

Tidenes største premieutbetalinger til alenevinnere fra Norsk Tipping

Eurojackpot: 443.9 millioner Mann2 0.09.2019

Eurojackpot: 441,3 millioner Mann 18.08.2017

Vikinglotto: 341,3 millioner Kvinne 15.11.2017

Vikinglotto: 319,3 millioner Mann 11.04.2018

Vikinglotto: 221,4 millioner Kvinne 13.03.2019

Nasjonal premie på en million kroner

Forrige fredag var det en mann fra Trøndelag som stakk av med nasjonalpremien. Mannen var sikker sikker i sitt svar da Norsk Tipping spurte om hva han hadde tenkt til å gjøre med pengene, han skulle investere i ny traktor og bil.

Trykk her for å spille Eurojackpot til neste fredag!

Selv om det ikke ble deg i kveld har du fortsatt mulighet til å stikke av med en premie denne helgen. I morgen, som hver lørdag, kan du spille Lotto og i morgen har du muligheten til å vinne ca. 14 millioner kroner. I snitt trekkes det tre nye lotto-millionærer hver lørdag, og i morgen kan du bli en av de tre.

Husk å spille Lotto før klokken 18.00 i morgen. Trykk her for å levere kupongen din.

Kommentarer til denne saken