Gå til sidens hovedinnhold

Nordmann vant 62 millioner kroner i Vikinglotto

Det blir nok ikke like vanskelig å komme seg igjen etter en god sommerferie med 62 millioner kroner ekstra på konto. Det kan nok en heldig norsk spiller bekrefte.

Én heldig nordmann kunne i kveld få 62 millioner kroner rett inn på konto. Og det skjedde. Ikke bare det, én nordmann prikket også inn 6 rette, og får snart millionbeskjed på 1,2 millioner kroner

Spill Vikinglotto her før onsdag kl. 18.00

- Det er helt vilt

- Jeg så ikke trekningen på tv. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si akkurat nå. Det hele føles helt uvirkelig. Det er helt vilt, sier mannen, som ønsker å være anonym.

Mannen vant på en femukerskupong han leverte 22. juli. I tiden fremover kommer han til å få oppfølgning fra Norsk Tipping og økonomisk rådgivning fra advokatfirmaet Brækhus.

På fredag kan du vinne 808 millioner kroner i Eurojackpot - klikk her for å spille.

Dette var de heldige tallene:

14 - 21 - 24 - 25 - 35 - 40

Vikingtallet:

5

1,2 millioner kroner i andrepremiepotten

Vi fikk også en norsk andrepremievinner onsdag. Vedkommende vant 1 236 015 kroner.

- Jøss! Det er mye penger. Jeg er helt skjelven nå. Jeg kjente igjen nummeret, og skjønte det var fra Norsk Tipping, sier mannen, som er fra Skedsmokorset.

Han leverte sin kupong via mobilen.

Klikk her for å spille Vikinglotto

Lørdagen som var klarte ikke bare én person å ha 7+2 riktige, men tre. Derfor fikk de tre altså over 4 millioner kroner hver. Det kan man kalle en fin start på høsten. De heldige spillerene kommer fra Kristiansand, Nannestad og Sør-Trønderlag. Mannen fra Kristiansand leverte kupongen hos Coop Mega Vågsbygd, mens de to andre begge leverte på mobilen.

Ikke glem å levere kupongen din i Eurojackpot i morgen - du kan vinne 808 millioner kroner.

Vant 1,7 millioner kroner i Joker

Kvinnen som ble kveldens Joker-kandidat var sikret 359 000 kroner i inngangssum. Hun mente før trekningen at hun gjerne ville bruke premien på å reise. Da roboten Ask gikk opp og ned på alle de riktige tallene kom kvinnen helt til topps. Nå er hun 1,7 millioner kroner rikere, det kommer nok godt med på en riktig fin reise i fremtiden. Vi gratulerer.

Surrealistisk

Kvinnen fra Nannestad svarte ikke på det første anropet fra Hamar lørdag kveld. Men da hun så hvem som hadde ringt, var hun raskt inne og sjekket resultatet. Da telefonen kom på ny, var hun klar over at millionpremien var et faktum.

- Jeg sitter med familien her nå. Vi er i grunn ganske blide, sa vinneren som ønsker å være anonym.

Hun spilte et system bestående av ni tall. I tillegg til førstepremien vant hun hele 14 tredjepremier og 21 fjerdepremier. Dermed ble den totale premiesummen på 4 914 535 kroner.

Tallene var autogenererte.

- Dette er nok den lykkeligste dagen i mitt liv, foruten da barna mine ble født. Det er helt surrealistisk. Tusen takk, sier vinneren.

Klikk her for å spille Lotto

På fredag kan du vinne den aller største utbetalte premien i Norge noen sinne. Spill Eurojackpot før klokken 19:00 for å vinne 808 millioner kroner.