Gå til sidens hovedinnhold

Nordmann vant over 1,1 million i Vikinglotto: - Glemte det var trekning

Førstepremiepotten står fortsatt uberørt etter onsdagens Vikinglotto-trekning, men premieutdeling ble det likevel.

Det var ingen som kapret førstepremiepotten i Vikinglotto-trekningen onsdag 13. januar, men to nybakte millionærer kan likevel glede seg over kveldens resultat.

Den ene vinneren er en heldig nordmann fra Vestland fylke. Sammen med en utenlandsk spiller hadde han seks rette og deler andrepremiepotten på ca. 2,2 millioner kroner.

Trykk her for å spille Vikinglotto

Kveldens tall:

3 - 14 - 35 - 44 - 45 - 47.

Vikingtallet:

6.

- Har helt glemt at det har vært trekning

Som den eneste nordmannen med seks rette kunne mannen i 50-årene fra Bremanger feire denne onsdagen. Etter å ha delt premien med en utenlandsk spiller kan han vente seg en premiesum på nøyaktig 1 169 810 kroner. Norsk Tipping ga han de gode nyhetene etter TV-sendingen.

- Er det sant? Jeg har hatt en hektisk dag og kom nesten nettopp inn døra. Sammen med kjæresten min ser jeg nå på Farmen, og har helt glemt at det har vært Vikinglotto-trekning, fortalte han.

Fredag er det ca. 925 millioner kroner i Eurojackpot-potten.

- Nå steg pulsen min betraktelig. Det var litt av en overraskelse å få en onsdagskveld, sa han mens han lo.

Den ferske Vikinglotto-millionæren kunne også meddele at han har spilt Vikinglotto i flere år, og leverer alltid en fast lykkekupong.

- Jeg har hatt samme kupong i flere år. Den er sammensatt av datoer som har en spesiell betydning for meg, i tillegg til noen tilfeldige tall.

- Nå må jeg sette meg ned og tenke over hva som har skjedd. Dette må feires. Jeg er spent på nattesøvnen, avslutter han.

Vi gratulerer!

Joker-vinneren

Flere premier var klare for å utleveres denne sendingen. Onsdagens Joker-kandidat var nemlig en mann fra Enebakk. Inngangspremien lå på 542 000 kroner, mens toppremien besto av 2 708 000 kroner.

- Jøss, det var mye penger, svarte mannen da Norsk Tipping tok kontakt med ham i forkant av TV-trekningen.

Fredag er det ca. 925 millioner kroner i Eurojackpot-potten.

Embla tok de logiske opp/ned-valgene for Enebakkmannen, som lovet å følge spent med hjemme fra sofaen.

- Jeg er hjemme nå med kone og barn, men jeg skal ikke fortelle dem noe før trekningen kommer på TV. Først da skal jeg be de komme og følge med, lo mannen hemmelighetsfult.

Gode nyheter ble det også etter trekningen gjort. Embla gikk helt til topps under valgene. Dermed kunne kveldens heldige Joker-kandidat glede seg over å ha blitt 2 708 000 rikere.

Vi gratulerer!

Spill Joker her.

Ca. 75 millioner i førstepremiepotten

Onsdag 20. januar ligger det ca. 75 millioner kroner i førstepremiepotten. Andrepremiepotten anslås å være på ca. 2,2 millioner kroner.

Trykk her for å spille Vikinglotto

Vinnersjanse i Vikinglotto:

For å vinne 1. premien i Vikinglotto må du ha 6 riktige vinnertall av 48 mulige, pluss ett vikingtall av 8 mulige. Det gir totalt ca. 98 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:98 millioner per rekke. For 2. premie (6 rette hovedtall) er vinnersjansen på ca. 1:14 millioner per rekke. Statistisk sett vinner man en premie, med 3 rette eller bedre, i snitt på hver femte kupong med 10 rekker.

Antall premieutbetalinger totalt i 2019 (Norge): 6 340 814

Antall førstepremieutbetalinger i 2019 (Norge): 6

Antall millionærer i 2019 (Norge): 34

Høyeste premieutbetaling i 2019 (Norge): 221 351 890