Iver Fossum har gjort seg bemerket med imponerende spill for AaB i den danske Superligaen denne sesongen. Han har fem superligascoringer og fire assister - dessuten har han tre mål i cupen. Fossum ble tatt ut i den norske landslagstroppen i oktober, men det er en annen nordmann i det danske laget som går under radaren her hjemme.

Det er ca 84 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spillefrist onsdag kl 18

Daniel Granli har vært i AaBs startellever i samtlige kamper denne sesongen, utenom hjemmekampen mot FC Midtjylland, hvor sykdom gjorde at nordmannen måtte stå over.

Se kampen mellom AaB og Viborg på Vsport2. Skaff deg tilgang her!

27-åringen var i fjor høst en del av det norske nødlandslaget som spilte 1-1 mot Østerrike i Nations League, men nå er det ikke så mange som snakker om ham. Likevel er han en svært viktig spiller i AaB-laget. Han er limet i forsvaret hos laget ved Limfjorden.

Mandag starter nordmannen, som har fått én landskamp for Norge, for ellevte gang i midtforsvaret til Aalborg.

AaB - Viborg FF

Odds: Halvtid/Fulltid - Uavgjort/Aalborg - 4,60

Kampstart mandag 25. oktober kl 19.00

Spillestopp kl 18.59 Live odds etter kampstart

Aalborg Portland Park

Kampen kan sees på Vsport2

Vi tror det står uavgjort til pause, men at Aalborg vinner. Spill på det her til 4,60 i odds

Hverdagen har truffet AaB rett i fleisen. Etter nederlaget mot AGF mandag, har de nå to tap på de tre siste Superliga-kampene.

Marti Cifuentes mannskap har ellers levert sterke resultater denne sesongen, og de har vært det laget som har vært best of the rest. Det er bare FC Midtjylland og FC København som har sanket flere poeng enn dem så langt denne sesongen. Serieleder FCM er syv poeng foran dem, mens FCK ligger fire poeng foran dem med én kamp mer spilt.

Her er hele mandagens oddsprogram!

AaB må heve seg flere hakk i forhold til hva de viste i mandagens 0-1-tap mot AGF. De fikk ikke registrert et eneste skudd på mål, og den ellers så formsterke Iver Fossum ble fullstendig isolert av laget til David Nielsen.

Cifuentes må finne vinnerformelen igjen fortest mulig, så AaB fortsatt kan beholde tredjeplassen i Superligaen.

AaB må fortsatt klare seg uten Rufo og Lucas Andersen. Begge er ute med skade. I tillegg er Mathias Ross suspendert.

Lotto har spillefrist lørdag kl. 18.00.

Sannsynlig AaB-lag (3-5-2): Rinne - Granli, Thelander, Hagelskjær - Pallesen, Højholt, Ferreira, Fossum, Ahlmann - Prip, Makaric.

Det er vanskelig å bli klok på Viborg denne sesongen. Den nyopprykkede klubben vaker rundt nedrykksstreken, selv om de kun har tapt fire av de første tolv kampene. Årsaken er at Viborg ikke klarer å avgjøre kampene. De spiller rett og slett for mange kamper uavgjort.

Se kampen mellom AaB og Viborg på Vsport2. Skaff deg tilgang her!

Tidligere Brann-keeper i mål

Hele seks av de tolv første kampene denne sesongen har endt med poengdeling. De står med uavgjort i de fire siste kampene før de reiser til Nord-Jylland mandag.

Den tidligere Brann-keeperen Mikkel Andersen fikk sjansen mot Silkeborg, da lagets førstemålvakt Lucas Lund kom tilbake fra U21-laget med skade. Andersen er målvakten som terminerte kontrakten med Brann etter nachspiel-skandalen på Stadion.

Det er ca 84 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spillefrist onsdag kl 18

Det er ennå ikke klart om Lund blir spilleklar igjen. Andersen sto en god kamp mot Silkeborg. Han var faktisk Viborgs beste spiller.

I tillegg til Lund er Daniel Anyembe usikker. Viborg mangler også Mads Frederiksen og Mads Søndergaard på grunn av skader.

Trolig Viborg FF-lag (4-3-3): Andersen - Putros, Kramer, Lauritsen, Sørensen - Bonde, Grønning, Lonwijk - Grot, Grønning, Bakiz.

AaB og Viborg møttes sist gang i midten av september. Det var en dødball-kamp. AaB vant 4-3, men fire av scoringene i kampen kom fra hjørnespark. Det blir spennende å se om lagene har lært, eller om vi kan finne frem popcornet hver gang det dømmes corner.

Lotto har spillefrist lørdag kl. 18.00.

AaB-spillerne var fryktelig skuffet etter tapet mot AGF. Vi tror de vil gå ut på banen for å revansjere seg i mandagens kamp. Det har stått uavgjort til pause i syv av de tolv kampene til Viborg så langt denne sesongen, og det har også stått uavgjort til pause i to av de fem hjemmekampene til Aalborg. Vi tror det blir en jevn første omgang, og at det står uavgjort etter de første 45 minuttene. Men vi føler oss sikre på at AaB avgjør kampen i andre omgang. et slikt scenario gir 4,60 i odds.

Vi tror det står uavgjort til pause, men at Aalborg vinner. Spill på det her til 4,60 i odds