Konradsen Ceide har bare kommet på banen i tre av seks kamper etter at han ble utlånt fra Rosenborg til Serie A-klubben Sassuolo i januar.

Han debuterte de siste seks minuttene da Sassuolo tapte 0-4 borte mot Sampdoria, og han fikk også seks minutter på banen i den påfølgende kampen mot AS Roma.

Klikk her for å spille på at Sassuolo vinner til 2,15 i odds

20-åringen fra Finnsnes ble også byttet inn i det 90. minutt mot Venezia, men dommer Luca Pairetto blåste av kampen like etter at nordmannen var byttet inn. Totalt har Konradsen Ceide kun spilt tolv minutter.

I den siste kampen mot Salernitana måtte han se hele kampen fra benken.

Med eller uten nordmannen på banen, tror vi Sassuolo vinner fredagens kamp.

Sassuolo - Spezia

Odds: Sassuolo vinner og det scores over 2,5 mål i kampen - 2,15 i odds

Kampstart fredag 18. mars kl. 18.45

Spillestopp kl 18.44 Live odds etter kampstart

Mapei Stadium - Città del Tricolore

Vi tror at Sassuolo vinner og at det scores over 2,5 mål i kampen. Det spiller du på her til 2,15 i odds

Sassuolo har scoret to mål eller flere i fem kamper på rad, men de klarte bare 1-1 mot Stefan Strandberg og Emil Bohinens Salernitana i forrige serierunde.

Det var et skuffende resultat mot tabelljumboen i Serie A, men det er ikke første gang Sassuolo har snublet mot et av bunnlagene. De spilte nemlig også 2-2 mot nedrykkstruede Spezia sist gang lagene møttes i desember.

Nå er det ca. 872 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Klikk her for å bli med i fredagens trekning

Alessio Dionisis menn er ubeseiret fem kamper på rad. Fasiten viser tre seire og to uavgjorte.

Ute av form

Spezia på sin side har kun vunnet én av de siste seks kampene. De sto med fire strake tap før de slo nedrykksrival Cagliari 2-0 i en sekspoengskamp i forrige uke.

Resultatet var en opptur for Thiago Mottas menn, som holdt nullen for første gang på fem kamper. I denne perioden har de opplevd å slippe inn to mål i tre av kampene. Det daffe forsvarsspillet kan bli et problem i fredagens kamp.

Sassuolo har scoret 51 mål så langt denne sesongen i Serie A, kun fire lag i den italienske toppdivisjonen har scoret flere mål enn dem.

De har vunnet elleve kamper denne sesongen, og i åtte av kampene ble det scoret over 2,5 mål. Begge lag scoret også i like mange av kampene.

Nå er det ca. 872 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Klikk her for å bli med i fredagens trekning

Sassuolo har vunnet med minimum to mål i åtte av de ti seirene deres denne sesongen, og det er slett ikke utenkelig at de kan klare det samme mot Spezia-lag som har tapt med to mål eller flere i seks av 15 bortekamper denne sesongen.

Vertene scorer jevnlig, og de har vist god form i det siste. De skal være i stand til å slå et Spezia-lag som kun har vunnet fire av 15 bortekamper denne sesongen.

Når Sassuolo vinner, har de en tendens å gjøre det på en underholdende måte. Det gjør at vi satser pengene på Sassuolo og at det scores over 2,5 mål i kampen. Det gir brukbare 2,20 i odds.

Vi tror at Sassuolo vinner og at det scores over 2,5 mål i kampen. Det spiller du på her til 2,15 i odds