I en alder av 46 år har Ronny Deila allerede vunnet titler i tre land som trener.

Dette spillet gir 3,05 i odds på suksess for Ronny Deila og Standard Liege

I desember i fjor vant Deila MLS Cup med New York City etter å ha slått Portland Timbers i en dramatisk sluttspillfinalen.

Fra tidligere har han vunnet to ligatitler som trener for den skotske storklubben Celtic, og i 2013 tok han Strømsgodset til topps i Eliteserien.

Nå er telemarkingen hentet til Belgia for å gjenreise den belgiske storheten Standard Liege, men han har ikke fått noen god start.

Sint-Truiden - Standard Liège

Odds: Standard Liege vinner - 3,05 i odds

Kampstart fredag 9. september klokken 20.45

Spillestopp kl 20.44 Live odds etter kampstart

Staaienveld

Slik ser du kampen:

Vi tror Standard Liege vinner. Det spiller du på her til 3,05 i odds

Selv om de ikke har vunnet ligatittelen siden 2009, er Standard Liege en storklubb i Belgia.

De har vunnet ti ligatitler og åtte belgiske cupmesterskap siden klubben så dagens lys i 1898.

Tolv kamper uten seier

Ronny Deila har fått en tung start i Standard Liege. Før fredagens kamp mot tabellnabo Sint-Truiden ligger Liege på 9.-plass med ti poeng, men de har vist tegn til bedring i de to siste kampene som begge er vunnet 1-0.

På bortebane har de to tap og én seier. Seieren kom i forrige bortekamp mot Kortrijk. Selim Amallah ble matchvinner i det 83. minutt etter at vertene var redusert til ti mann.

Ca. 197 millioner i potten. Klikk her for å levere Eurojackpot før fredag kl. 19.00

Fredag møter Deilas lag Sint-Truiden, som ligger på 10.-plass med like mange poeng som Standard Liege, men svakere målforskjell. De har kun tapt én av de syv første seriekampene, men Limburg-laget er uavgjort-spesialistene i den belgiske toppdivisjonen. Fire av de syv første kampene har endt med poengdeling.

Vertene har statistikken på sin side før fredagens kamp. Sint-Truiden har nemlig vunnet fem av de seks siste hjemmekampene mot mot Standard Liege.

Ronny Deilas lag har nå spilt tolv kamper på Stayen uten å vinne.

Den siste seieren til Standard Liege borte mot Sint-Truiden kom i april 2007.

13 er vanligvis forbundet med ulykke, men vi tror Ronny Deilas menn kan vinne i det 13. forsøket på bortebane mot den japansk eide klubben.

Møter tidligere United-spiller

Sint-Truiden ble kjøpt opp av det Tokyo-baserte internettselskapet DMM.com i 2017 . Limburg-klubben har i løpet av de siste fem sesongene hentet en rekke talentfulle japanske spillere til Europa.

Arsenals Takehiro Tomiyasu og Daichi Kamada i Eintracht Frankfurt fikk begge sine gjennombrudd i europeisk fotball hos Sint-Truiden.

Denne sesongen har de fem spillere med japansk pass på kontrakt, ifølge transfermarkt. Blant andre to spillere med en fortid i Premier League.

Shinji Okazaki spilte flere sesonger for Leicester, mens Shinji Kagawa huskes kanskje best som en stor stjerne hos Jürgen Klopp i Dortmund. Han ble senere hentet til Manchester United av Alex Ferguson. Begge har passert 30 år med god margin, men holder fortsatt koken i den belgiske ligaen.

Ca. 197 millioner i potten. Klikk her for å levere Eurojackpot før fredag kl. 19.00

Deila har to tidligere Eliteserie-profiler i stallen. Aron Dønnum er tilbake i Liege etter å ha vært på lån hos Vålerenga, og han har hentet den tidligere Bodø/Glimt-stjernen Philip Zinckernagel på lån fra Olympiakos. Sistnevnte kan debutere i fredagens kamp, og han er en type som kan gjøre en forskjell. Vi tror Standard Liege får en opptur fredag kveld, og at de vinner på det 13. forsøket på bortebane.

Vi tror Standard Liege vinner. Det spiller du på her til 3,05 i odds