Gå til sidens hovedinnhold

Nordmannen topper ligaen i Tyrkia

Anders Trondsen fikk en marerittstart etter overgangen til tyrkisk fotball. Nå har lillehamringen startet de to siste kampene for laget som topper den tyrkiske ligaen.

Trondsen ble hentet til den tyrkiske storklubben Trabzonspor i august i fjor. En snau måned senere var han uheldig og pådro seg en alvorlig skade i det høyre kneet. Korsbåndet ryker og begge meniskene i samme kne blir ødelagt.

På fredag kan man vinne 311 millioner kroner i Eurojackpot - klikk her for å spille.

Det ble ingen minutter på banen for den tidligere Rosenborg- og Sarpsborg 08-spilleren sist sesong, men foran siste serierunde ble han tatt ut i troppen til kampen mot Genclerbirligi. Han ble sittende på benken gjennom hele kampen.

Nå er han tilbake på banen.

26-åringen fra Lillehammer har fått spilletid i fem av de første elleve seriekampene, og han har startet de to siste kampene, hvor Trabzonspor slo bunnlaget Caykur Rizespor (2-1) og regjerende seriemester Besiktas (2-1). Mye tyder på at Trondsen starter sin tredje kamp på rad mandag kveld.

Trabzonspor - Gaziantep FK

Odds: Trabzonspor vinner og begge lag scorer - 3,60

Kampstart mandag 22. november kl 18.00

Spillestopp kl. 17.59 Live odds etter kampstart

Medical Park stadion

Vi tror Trabzonspor vinner og begge lag scorer. Spill på det her til 3,60 i odds

Tyrkisk Süper Lig. I denne divisjonen er det totalt 20 lag. De fleste lagene har spilt 13 seriekamper, de fire lagene som er i aksjon mandag står med 12 spilte.

Trabzonspor topper ligaen med 30 poeng etter tolv serierunder, og er allerede en haug med poeng foran de andre tyrkiske gigantklubbene Fenerbahce, Besiktas og Galatasaray. Gaziantep FK er en middelhavsfarer i den tyrkiske ligaen. De ligger på tolvteplass med 15 poeng.

Trabzonspor hang med gullkampen helt inn i sesongen 2019-2020, men endte tilslutt på andreplass, fire poeng bak Istanbul Basaksehir og Fredrik Guldbrandsen.

Ikke like bra forrige sesong, men leverte en solid andre halvdel og endte tilslutt på fjerdeplass, 13 poeng bak vinneren Besiktas.

Vikinglotto har spillefrist onsdag kl 18

Anders Trondsens lag fått en glimrende start på sesongen og topper serien med 30 poeng, det er fire poeng mer enn serietoer Hatayspor, og Trabzonspor har i tillegg en kamp mindre spilt. 3-2-0 hjemme i Trabzon ved Svartehavskysten.

Vertene mangler den greske landslagsspilleren Anastasios Bakasetas og den tidligere Arsenal- og Roma-spilleren Gervinho. Sistnevnte er ute resten av sesongen. Ikke nok med det. Førstekeeper Ugurcan Çakir er suspendert etter at han ble utvist mot Besiktas i forrige serierunde.

Børven ute med skade

Gaziantep endte på niendeplass forrige sesong, ikke minst takket være solide 10-6-4 på hjemmebane. Ikke like sterke borte med 5-7-8 totalt. Torgeir Børvens lag har vært bunnsolide hjemme også denne sesongen (4-2-0), men slitt enda mer på bortebane denne sesongen enn forrige (0-1-5).

Børven, som har en fortid i Odd, Brann og Rosenborg, er ute med skade, men Øystese-karen ville neppe startet kampen uansett. Angelo Sagal vil trolig komme inn for Joao Figueiredo som er suspendert.

Gjestene ligger på nedre halvdel av tabellen med 15 poeng. Det endte 1-0 til Trabzonspor i tilsvarende kamp forrige sesong og den tyrkiske serielederen skal ha gode muligheter til å ta tre poeng i denne matchen.

Trabzonspor har sluppet inn mål i fire av de fem siste kampene mot Gaziantep, og de har sluppet inn baklengs i alle fem hjemmekampene denne sesongen. Når Gaziantep har scoret i tre av seks bortekamper så langt denne sesongen, mener vi at det er gode argumenter for å satse på Trabzon-spor-seier og at begge lag scorer.

Vi tror Trabzonspor vinner og begge lag scorer. Spill på det her til 3,60 i odds