Gå til sidens hovedinnhold

Norge avslutter gruppespillet med seier over Japan

Norge møter vertsnasjonen Japan i den siste kampen i gruppespillet. Det bør bety en ny seier.

Mandag ettermiddag avsluttes gruppespillet når de norske håndballjentene møter Japan. Vi tror Norge vinner nok en gang.

Norge - Japan
Norge - 6.5 @ 1.75
Spillestopp: Mandag 02. August kl. 14.29

Trykk her for å levere dette spillet

Prikkfritt gruppespill
Norge har hatt et prikkfritt gruppespill så langt med fire strake seire, og sist var det Nederland som fikk unngjelde når Norge til slutt vant 29-27. Norge er også det landet med færrest innslupne mål i hele OL med sine 98 baklengsmål foran siste kamp. Likevel har nok Thorir Hergeirsson et lite ønske om å få det tallet ytterligere ned i løpet av turneringen.

Det er ca. 260 millioner i Viking Lotto-potten.

Fokus på forsvar
For vi scorer mer enn nok selv, men 27, 21, 23 og 27 i eget mål kan bli for mye når de beste lagene kommer på besøk. Dermed blir det nok litt fokus på forsvarsspill igjen i denne kampen her. Sist Norge møtte Japan var i en treningskamp tilbake i 2019 der Norge til slutt vant 28-22. Før den kampen må man hele ti år tilbake for å finne nest siste gang lagene møttes, og til sammen har vi Japan kun tre ganger de siste 18 år.

Japan har slitt i OL på hjemmebane
Japan var med i VM 2019, der de tok seg videre fra det innledende gruppespillet bak Russland og Sverige. I mellomrunden ble det imidlertid for hardt, og de røk ut på en delt 9.plass. Siden den tid har de ikke spilt noen kamper før de hadde en treningskamp nå i sommer som endte i et stortap 20-41 for Frankrike. I dette OL har Japan også slitt her på hjemmebane, for med tre tap mot Nederland, Sør-Korea og Angola skal det mye til for at de går videre, selv om de faktisk klarte å slå Montenegro 29-26 i en av kampene.

Japan trenger poeng mot Norge, og det kommer til å åpne opp kampen. Norge kan komme til å utnytte det, og med litt ekstra fokus på forsvar skal dette være en grei seier for Norge.

Norge - Japan
Norge - 6.5 @ 1.75
Spillestopp: Mandag 02. August kl. 14.29

Trykk her for å levere dette spillet