*Nettavisen* Sportspill.

Norge er uslåelige

Malmø, Sverige 20200121. Sander Sagosen jubler under kampen mellom Norge-Island.

Sander Sagosen gjorde en ny praktkamp i EM mot Island tirsdag. I kveld venter gruppefinale mot Slovenia. Foto: Vidar Ruud (NTB scanpix)

De norske håndballherrene fortsette å imponere i håndball-EM. I kveld venter gruppefinale mot Slovenia.

22.01.20 12:03

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
Oddsdobbel:
Norge er uslåelige
Oddstips:
Håndball-EM, fotball og ishockey. Sjekk våre analyser
Oddssingel PL:
Historien gjentar seg på Old Trafford
V75 Bjerke:
Millionjackpot i kveldens V75
V4 Skellefteå:
Herlig V4-lunsj fra Sverige
Håndball-EM herrer: Her er kampoversikten og sendetidspunkter

Det er et innholdsrikt langoddsprogram vi har foran oss denne onsdagen. I Premier League spilles det tre kamper, og det er to kamper fra Championship. Ellers spilles det åtte kamper fra Copa del Rey i Spania, hvor blant andre Barcelona og Real Madrid er i aksjon. Det er også en spennende kvartfinale i den italienske cupen mellom storklubbene Juventus og AS Roma. I tilegg ruller hovedrunden i håndball-EM videre der Norge møter Slovenia i kamp om gruppeseieren. Det spilles også fire kamper i Eliteserien for kvinner her hjemme.

NB! Onsdag er det ca 300 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Norge - Slovenia H 1,60 (spillestopp kl 18.10)
Norge fortsetter å imponere i håndball-EM og mot Island i går, hadde Norge avgjort kampen allerede i 1. omgang. Island kom tilbake etter pause, men den norske seieren var aldri truet. Norge vant tilslutt 31-28 og har dermed vunnet samtlige seks kamper hittil. I kveld venter gruppefinale mot Slovenia og i og med at kampen Kroatia - Spania først starter kl 16.00, vil det være uvisst helt inntil kampstart hvem som blir Norges motstander i semifinalen. Vinner Norge mot Slovenia i kveld, skal Norge opp mot taperen av kampen Kroatia - Spania, og skull Norge mot formodning tape kveldens kamp mot Slovenia, skal vi opp mot vinneren i kampen Kroatia - Spania.

Så spørs det også hva Christian Berge tenker om dette. Vil han spare litt på sine beste spillere i kveld, eller vil han satse maksimalt. Det er vanskelige vurderinger å gjøre for Berge, men det meste tyder på at han vil at Norge skal kjøre for fullt.

Slovenia har sett solide ut, men de røk altså 28-29 mot Ungarn søndag og det svekket helhetsinntrykket noe. Norge er naturligvis klare favoritter også i kveld og 1,60 er klart godkjent odds på norsk seier. Det er dog litt lavt for et singelspill, så vi kombinerer med en favorittseier fra Premier League.


Tottenham - Norwich H 1,42 (spillestopp kl 20.25)
Svake 1-2-3 på de seks siste seriekampene for Tottenham som har falt ned til 8. plass på tabellen med sine 31 poeng. Det er likevel ikke mer enn åtte poeng opp til Chelsea på 4. plass. Har levert bra hjemme på Tottenham Hotspur stadium med 6-2-3 hittil. Harry Kane og Moussa Sissoko er fortsatt ute med skader. Tanguy Ndombele er imidlertid friskmeldt, mens Ben Davies og Hugo Lloris fortsatt er ute.

Norwich vant den meget viktige hjemmekampen mot Bournemouth lørdag 1-0 etter straffescoring av toppscorer Teemu Pukki. Ligger fortsatt sist med kun 17 poeng, men nå er det kun seks poeng opp til sikker plass. Meget svake 1-2-8 på sine elleve første bortekamper. Ben Godfrey soner karantene etter sitt røde kort mot Bournemouth lørdag. I tillegg er Emiliano Buendia, Mario Vrancic og reseverkeeper Ralf Fahrmann ute med skader.

Tottenham vant 2-0 over Norwich i september 2013 og 3-0 i desember 2015. Det er de to siste møtene mellom lagene i London i Premier League. Begge de kampene ble spilt på White Hart Lane.

Norwich har vært ursvake på bortebane i Premier League etter opprykket og dette må være en strålende sjanse for Tottenham til å komme tilbake på vinnersporet. 1,42 i hjemmeodds er nok riktig odds og kombineres med seier til de norske håndballgutta. Totalodds på denne favorittdobbelen blir da 2,27.

Klikk her for å levere dette spillet

NB! I dag er det ca 300 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før klokken 18.00. Lever kupongen her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag