Nederland har hatt en litt blandet start på VM-kvalifiseringen. Første kampen endte med et grusomt 2-4-tap borte mot tirsdagens motstander Tyrkia i mars.

Onsdag er det ca 45.millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill her!

På et folketomt Atatürk stadium ble de straffet knallhardt av storscorer Burak Yilmaz som hamret inn to langskudd og et straffespark. Nederlenderne kommer ikke til å få det lett i Amsterdam.

Nederland-Tyrkia 1.33-5.10-8.00 U (spillestopp tirsdag kl 20.44)

At kampen mellom Nederland og Tyrkia ender uavgjort gir 5,10 i odds. Spill her!

Etter tapet mot Tyrkia, har Nederland vunnet oppskriftsmessig 2-0 hjemme mot Latvia, 7-0 borte mot Gibraltar og 4-0 hjemme mot Montenegro. I kampen mot Norge på Ullevål forrige uke ble det 1-1, og da var omsider kaptein og forsvarskjempe Virgil van Dijk tilbake og styrte troppene.

Nederlands nye landslagssjef Louis van Gaal var ikke veldig fornøyd etter kampen mot Norge. Da manglet laget presisjon og kreativitet, og mistet for ofte ballen unødvendig.

Depay åpnet scoringskontoen

Foran 23 500 tilskuere på Philips stadium i Eindhoven var det klar bedring mot Montenegro. Selv om de stanget mot den montenegrinske veggen en stund, løsnet det da de fikk straffesparket som Memphis Depay satte inn i det 37.minutt.

Etter det rullet de over Montenegro og Depay fikk totalt to mål og en assist. I onsdagens kamp er nok Nederland avhengig av at Depay leverer igjen, og at forsvarssjef Virgil Van Dijk kommer inn på laget. Han ble hvilt mot Montenegro, men er tilbake igjen i den meget viktige kampen mot Tyrkia.

Tyrkia topper gruppen

Gruppeleder Tyrkia kommer på besøk til Johan Cruijff Arena i Amsterdam tirsdag kveld. På de to siste kampene har de en skuffende 2-2 kamp hjemme mot Montenegro(Montenegro utlignet i det 96 minutt!), og en suveren 3-0 seier borte mot Gibraltar uten å ta ut allverden.

De var ikke veldig overbevisende i noen av kampene, og trener Senol Günes lag fikk ingen selvtillitsboost av resultatene. Han tror og forventer at kvaliteten i det nederlandske laget vil inspirere sitt eget lag til å skjerpe seg litt ekstra.

Tyrkia hvilte noen spillere i kampen mot Gibraltar, og vil stille med sitt sterkeste lag. Kapteinen Burak Yilmaz som senket Nederland med sine tre mål i det motsatte oppgjøret vil lede an, og sammen med Hakan Calhanoglu vil de helt sikkert være en håndfull for Nederlands forsvar. Klarer de å stramme inn forsvaret kan de utfordre de nederlandske favorittene.

Nederland har fordelen av hjemmebane, men vi tror dette blir et tett oppgjør der begge lagene vil gå i krigen for å ta seieren. Vi tror ingen klarer å avgjøre det til sin fordel og det ender med poengdeling.

Tror du som oss på uavgjort spiller du på det her til 5.10 i odds

Memphis Depay er den viktigste offensive spilleren på det nederlandske laget. Han scoret to mål i forrige kamp mot Montenegro, og vi tror han scorer først i kampen mot Tyrkia.

Det spiller du på her til 3.75 i odds

Onsdag er det ca 45.millioner kroner i Vikinglotto-potten.Spill her!