Tar Sverige poeng mot Serbia og Norge vinner i Slovenia, vil Norge vinne sin Nations League-gruppe og rykke opp til øverste nivå i landslagsturneringen.

Dette spillet på svensk tap gir 1,85 i odds

Men det er ingen grunn til å tro at svenskene skal gi oss hjelp.

Et stjernespekket Serbia blir en hard nøtt å knekke i Beograd for et Sverige som er ute av form og som mangler en rekke nøkkelspillere. Vi tror Sverige går på sitt fjerde strake tap lørdag kveld.

Serbia - Sverige

Odds: Serbia vinner - 1,85 i odds

Kampstart lørdag 24. september klokken 20.45

Spillestopp kl 20.44

Beograd

Slik ser du kampen:

Den vises på TV2 Sport Premium 1 Skaff deg tilgang her

Se Serbia - Sverige på TV2 Sport Premium 1 med Allente. Skaff deg tilgang her!

Serbia vinner. Det spiller du på her til 1,85 i odds

Janne Andersson har det ikke like moro på jobben lenger. Denne Nations League-sesongen har vært en gedigen nedtur for svenskene.

Etter seier mot Slovenia har de tapt tre strake kamper, to mot Norge og én mot Serbia hjemme på Friends Arena.

Nå venter den tøffeste kampen i dette gruppespillet, bortekamp mot Serbia på et kokende stadion i i Beograd.

Sverige reiser til Balkan med en svekket tropp. En rekke sentrale spillere ute med skader før kampene mot Serbia og Slovenia, deriblant Alexander Isak.

Lite spilletid i klubblagene

Som ikke det er nok, har flere av nøkkelspillerne i startelleveren hos Janne Andersson fått lite spilletid i klubblagene.

Viktor Lindelöf og Ludwig Augustinsson har ikke fått et eneste minutt i Premier League denne sesongen. De spiller for henholdsvis Manchester United og Aston Villa, mens Emil Forsberg sliter med å tilrive seg en plass i startelleveren hos Leipzig.

Se Serbia - Sverige på TV2 Sport Premium 1 med Allente. Skaff deg tilgang her!

Serbia har alt å kjempe for i innspurten av Nations League. Serberne vet at de kan rykke opp til øverste nivå med seier i de to siste kampene mot Sverige og Norge, og de har kvaliteten i spillertroppen til å klare det.

På topp har de et av Europas mest spennende spisspar Aleksandar Mitrovic og Dusan Vlahovic. På midtbanen har de klassespillere som Tadic, Kostic og Milinkovic-Savic.

Vi tror ikke svenskene klarer å stå imot i 90 minutter i heksegryten på Stadion Rajko Mitic. Sverige har kun spilt mot Serbia tre ganger tidligere. Det har endt med to tap og én seier. Sist lagene møttes på serbisk jord tapte Blågult 2-0.

Oddsen på Serbia er 1,85. Det er ok.

Serbia vinner. Det spiller du på her til 1,85 i odds