Gå til sidens hovedinnhold

Norge feier Nederland av banen

Det er klart for første kamp i hovedrunden i håndball-EM og Norge er store favoritter i kveldens kamp mot regjerende verdensmester Nederland.

En fantastisk torsdag venter med siste runde i gruppespillet i Europa League, to kamper i Eliteserien og ikke minst fire kamper i hovedrunden i håndball-EM.

Fredag er det ca. 213 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spill før fredag klokken 19.00.

Nederland - Norge - handikap fulltid 7-0 - H 2,05 (spillestopp kl 20.25)
Første kamp i hovedrunden i håndball-EM. Regjerende verdensmester Nederland var i trøbbel før siste kamp i gruppespillet mot Ungarn. Sjokktap med 25-29 mot Serbia i åpningskampen og enda større sjokk at de også tapte mot Kroatia i sin andre kamp (25-27). Hadde kniven mot strupen mot Ungarn, men løste oppgaven med seier 28-24. Men lå faktisk under 13-15 til pause. Nederland har ikke imponerte under EM og lider naturligvis av at de mangler sin største stjerne Estavana Polman som er skadet.

Klikk her for å levere dette tipset

Norge med et imponerende gruppespill, selv om det kladdet i første omgang mot Romania mandag kveld. Da stod det faktisk 13-13 til pause, men Norge endte opp med åttemålsseier 28-20 etter at Kathrine Lunde stengte buret i andre omgang i sin første kamp i dette EM. Nederland slo Norge 30-28 i gruppespillet i fjorårets VM, mens Norge smadret Nederland med 29-16 i hovedrunden i forrige EM i 2018.
Nederland er ikke i nærheten av nivået de viste i VM i fjor og Norge er med rette store favoritter i kveld.

Norge med trettenmålsseier mot Polen, vi vant hele 42-23 mot Tyskland og på en middels norsk dag ble det åttemålsseier mot Romania mandag. Vi tror på ny norsk jubelkveld og spiller Norge med handikap 7-0 til flotte 2,05 i odds. Norge må altså vinne med minst åtte mål.

Klikk her for å levere dette tipset

Kommentarer til denne saken