Gå til sidens hovedinnhold

Norge går på et nytt tap mot Frankrike

Etter to tap på de tre siste kampene har Norge skuffet litt hittil i OL. Vi tror det blir tøft også mot Frankrike som er i knallform.

Norge er klare for kvartfinale, men har likevel skuffet litt så langt i mesterskapet. Nå er Frankrike neste test søndag morgen.

Norge - Frankrike
Frankrike @ 1.82
Spillestopp: Søndag 1.aug kl. 09.14

Trykk her for å levere dette spillet

Skuffende start på turneringen for Norge
Etter en innledning med to tap på de fire første kampene har det ikke helt gått veien for de norske guttene hittil i OL. Etter at de tapte knepent 27-28 mot Spania ble det viktig med en seier over Tyskland for å slippe unna de verste motstanderne i kvarten. Det endte i stor skuffelse med hele 23-28, og dermed blir det mest sannsynlig Danmark som blir vår motstander i kvartfinalen.

Det er ca. 260 millioner i Viking Lotto-potten. Legg din kupong her!

Frankrike vinner gruppen
Neste motstander er dog Frankrike, og de har hatt en pangstart på turneringen med fire strake seire, og dermed er de allerede videre som gruppevinnere. Sist knuste de Spania 36-31, mens de slo Tyskland knepne 30-29 kampen før. Frankrike har vist flott form i lang tid, og står med elleve seire på de tretten siste kampene de har spilt. Tapene har kun kommet mot Danmark og Portugal, og formen må sies å være meget god.

Her kan du skrape Flax!

Vunnet fem av siste åtte
Mot Norge har Frankrike også en ganske så god statistikk, og de står med fem seire på de åtte siste. Sist gang lagene møttes var tilbake i VM i januar, og også der vant Frankrike med 28-24. Likevel endte det uten medalje for franskmennene, når de til slutt tapte 29-35 for Spania i bronsefinalen.

Mye taler for at Frankrike kan bli for sterke også her, for de har innledet prikkfritt så langt. Til 1.82 i odds må vi prøve.

Norge - Frankrike
Frankrike @ 1.82
Spillestopp: Søndag 1.aug kl. 09.14

Trykk her for å levere dette spillet