Gå til sidens hovedinnhold

Norge jakter mer gull i Östersund

Både Tiril Eckhoff, Marte Olsbu Røiseland og Ingrid Landmark Tandrevold er klare norske medaljehåp under tirsdagens 15 km i Østersund.

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
Oddsingel CL: Juventus må sette full fart direkte
Oddsdobbel Championship: Durabelig opprykkskamp i Championship
Oddssingel CL: Går City på en ny hjemmesmell?
VM skiskyting: Norge jakter mer gull i Østersund
Oddssingel Championship: Ny manager-effekten fortsetter
V65 Momarken: Harley i førersetet
V64 Axevalla: Tvedt fikser V64-cashen
VM skiskyting: Her er programmet

Det er et fantastisk flott langoddsprogram vi har foran oss tirsdag. Det spilles to returkamper i Champions League og Juventus mot Real Madrid er uten tvil den største av disse. I tillegg skal Manchester City ut mot Schalke 04 på Etihad. I tillegg spilles det fire kamper i Championship og det spilles meget viktige kamper i League One. På hockeyfronten er det klart for nest siste serierunde av grunnserien i SHL og det spilles åtte kamper i NHL natt til onsdag. I Östersund er det duket for en meget spennende normaldistanse for kvinner i VM i skiskyting og på Lillehammer er det renn for både menn og kvinner i Raw Air. I tillegg er det verdenscup sprint langrenn i Drammen.

NB! Onsdag er det ca 222 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

VM skiskyting - normaldistanse (15 km) kvinner - Blir det norsk medalje? Ja - 2,20 (spillestopp kl 15.25)

Det har vært et veldig bra VM for Norge hittil i Östersund med to gull og tre sølv, selv om Johannes Thingnes Bø rotet vekk et tilsynelatende sikkert gull på søndagens jaktstart.

De norske kvinnene har uansett levert nesten bedre enn forventet. Ingrid Landmark Tandrevold tok sølv på sprinten, og Tiril Eckhoff tok sølv på den påfølgende jaktstarten. Vår klart beste kvinnelige skiskytter, Marte Olsbu Røiseland, har derimot ikke lyktes i de to første individuelle øvelsene. Hun har rett og slett bommet for mye, men vist strålende fart i sporet.

I dag er det normaldistanse i VM, og dette er som kjent den eneste øvelsen, der det gis tilleggsminutt for hver bom. Det er den øvelsen der skytingen er mest avgjørende. De siste to sesongene har det blitt gjennomført seks normaldistanser (OL og VM medregnet) og det har vært seks ulike vinnere. Tiril Eckhoff vant den siste i en litt forkortet utgave i Canmore like før VM. Norge har tre medaljekandidater i dag og med topp skyting, er det ihvertfall mulig å se både Tiril Eckhoff og Marte Olsbu Røiseland som mulige vinnere og det er heller ikke helt utenkelig at Ingrid Landmark Tandrevold kan gå til topps med 20 treff.

Norsk Tipping ga 2,70 i odds på norsk medalje mandag kveld. Det så ualminnelig gavmildt ut, men tirsdag morgen er oddsen justert til 2,20. Fortsatt synes dette som spillbar odds og dette blir vårt hovedspill under normaldistansen tirsdag.

Klikk her for å levere spillet

Kommentarer til denne saken