Endelig er det klart for OL, og det norske håndballandslaget starter med å møte Brasil i sin første kamp i gruppespillet. Det bør bli lett match.

Norge - Brasil
Norge -7,5 @ 1.87
Spillestopp: Lørdag 24.juli kl. 01.59

Trykk her for å levere dette spillet

To mesterskapsskuffelser på rad
I sitt siste mesterskap skuffet Norge ved å tape 26-31 for Spania i VM-kvartfinalen, og dermed ble det ingen medalje for Christian Berge og hans menn. Nest sist ble det bronse i EM etter at Norge tapte en skikkelig rysare av en kamp 28-29 mot Kroatia etter doble ekstraomganger i semifinalen. I bronsefinalen ble det dog lett match mot Slovenia når Norge til slutt vant 28-20.

Det er 14 millioner i Lotto-potten. Legg din kupong her!

Første OL på 49 år
Nå er det derimot OL som står på plakaten, og dette blir første gang på 49 år at også de norske håndballguttene er med i OL. Denne gangen har også trener Christian Berge nærmest en fulltallig tropp etter at man har sluppet unna de verste skadene på forhånd. Et lite minus er at Gøran Johannessen måtte kaste inn håndkleet like før turneringsstart og ble erstattet av Simen Holand Pettersen. Etter skuffelsen i VM har Norge spilt seks kamper i OL/VM-kvalik, der alle kampene har endt med ganske klare seire. Verd å merke seg her er at Norge møtte Brasil i en av kvalifiseringskampene til OL, og der endte det til slutt med en enkel seier 32-20 for Norge.

Her kan du skrape Flax!

Brasil har ikke vist noe særlig form i opptakten
Motstander i første kamp er altså nevnte Brasil, og de deltok i OL 2016 på hjemmebane i Rio De Janeiro. Der klarte de en tredjeplass i gruppespillet før de tapte klart for Frankrike i kvartfinalen. I opptakten til dette OL har de spilt en kvalifisering der de tapte mot Norge, men slo Chile og Sør-Korea og dermed tok en plass i turneringen. De siste månedene har de spilt tre treningskamper, og de slo Portugal 34-28 før de tapte de to siste klart mot Tyskland og Egypt.

Brasil skal ha veldig lite å stille opp med her, og vi spiller Norge -7,5 @ 1.87

Norge - Brasil
Norge -7,5 @ 1.87
Spillestopp: Lørdag 24.juli kl. 01.59

Trykk her for å levere dette spillet