*Nettavisen* Sportspill.

Norge skal feie over Færøyene

 

Isabell Herlovsen scoret Norges to første mål i torsdagens 7-1 seier borte mot Hviterussland i EM-kvalifiseringen, Her ser vi Isabell i duell med Steph Houghton under sommerens VM-kvartfinale mot England. Foto: Terje Bendiksby (NTB scanpix)

Norges fotballjenter er enorme favoritter i kveldens EM-kvalifiseringskamp borte mot Færøyene.

08.10.19 13:25

Sportspills øvrige mandagsmeny:
Oddssingel EM-kvalik: Norge skal feie over Færøyene
Oddssingel National League:
Wayne Rooneys lillebror på opprykksjakt
Spillsenteret tirsdag
: Vi har vurdert tirsdagens viktigste kamper
V65 Momarken: Tøffingen moser alle
V4 Axevalla:
Strålende V4-lunsj med bra kvalitet på løpene
VM i håndball:
Program for håndball-VM 2019 kvinner
NHL hockey:
13 ting du trenger å vite om NHL

Det er landslagspause og det bærer naturligvis tirsdagens langoddsprogram også preg av. Tirsdag er det dog en rekke EM-kvalifiseringskamper for kvinner på menyen, deriblant Færøyene - Norge. I tillegg er det full serierunde i National League i England og en rekke kamper i FLT-trophy. På hockeyfronten er det Champions League som gjelder nå i midtuken, men det spilles også en kamp i Getligaen her hjemme. Natt til onsdag spilles det også en rekke kamper i NHL.

NB! Onsdag er det ca 30 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Færøyene - Norge handikap fulltid 5-0 - B 1,47 (spillestopp kl 17.55)

EM-kvalifisering kvinner. Færøyene har sett meget svake ut i sine to første kvalifiseringskamper. Innledet kvaliken med å tape 0-6 hjemme mot Wales og samme sifre ble det borte mot Hviterussland i begynnelsen av september.

Norge gjorde et meget solid VM-sluttspill i Frankrike og har innledet EM-kvalifiseringen prikkfritt. Nord-Irland ble slått 6-0 i første kvalifiseringskamp og torsdag snudde Norge 0-1 til 7-1 seier borte mot Hviterussland. Og med tanke på at Norge slo Hviterussland 7-1 borte fredag kveld, forteller det noe om nivåforskjellen mellom lagene. Landslagstrener Martin Sjögren er helt klar på at Færøyene er et klart svakere lag enn Hviterussland. Er Norge noenlunde skjerpet, skal Norge kunne vinne denne med seks mål eller mer. 2,20 er slett ikke verst betalt. Norsk Tipping har åpenbart fått mye spill denne oddsen og oddsen er senket fra 2,20 til smått sensasjonelle 1,47 og da er selvsagt ikke mye futt i oddsen lenger.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag