Gå til sidens hovedinnhold

Norge skal ta gull på herrestafetten

Det norske herrelaget er storfavoritter til å ta VM-gull på lørdagens stafett i Östersund.

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Tippetips: Bonuspott med Solskjær
Oddssingel PL:
Det kan bli en sen kveld for Solskjær og United
VM skiskyting stafett kvinner:
Marte Olsbu skal gi Norge stafettgull
Oddssingel PL:
Newcastle til feit borteodds
Oddssingel Championship:
Leeds fester grepet om opprykksplassen
Oddsdobbel Championship:
Aston Villa har meldt seg på i opprykkskampen
V75 Drammen: To sterke bankere i Drammen
V65 Århus:
Internasjonal V65-kveld fra Danmark
VM skiskyting
: Her er programmet

Det er et meget innholdsrikt langoddsprogram vi har foran oss lørdag. Det er kvartfinaler i FA-cupen i England denne helgen, og tre av disse skal spilles lørdag. I tillegg er det full serierunde i Championship. I tillegg er det en rekke kamper i både la Liga, Bundesliga, Serie A og Ligue 1. I tillegg er det mye vintersport. I VM i skiskyting i Østersund er det stafetter for både kvinner og menn. I Falun er det sprint verdenscup langrenn, mens Raw Air har sin avslutningshelg med skiflyging fra Vikersund. Det er også verdenscupavslutning i alpint i Andorra.

VM skiskyting - stafett menn - Norge tar gull - 1,85 (spillestopp kl 16.25)

Det er duket for VM-stafetter for både kvinner og menn i Östersund i dag og det kommer til å bli noen herlige dueller. Norge er ikke favoritt blant jentene, men har uansett meget god vinnersjanse også blant jentene. Blant gutta derimot er Norge storfavoritt.

For Norge går Lars Helge Birkeland første etappe, Vetle Sjåstad Christiansen går 2. etappe, Tarjei Bø går tredje etappe og Johannes Thingnes Bø går siste etappe. Det er samme oppstilling som Norge hadde under verdenscupstafetten i Ruhpolding, en stafett Norge vant 13,5 sekunder foran Tyskland. Den siste verdenscupstafetten ble avviklet i Canmore for litt over en måned siden. Da var Norge helt overlegne og over ett minutt foran Frankrike på 2. plass. Dog stilte de fleste nasjonene med svekkede lag da, inkludert Norge, da Tarjei Bø ikke var med der borte.

På forhånd er det Frankrike (Guigonnat, Fillon Maillet, Desthieux, Martin Fourcade) og Tyskland (Lesser, Rees, Peiffer og Doll) som er hovedutfordrerne til Norge. Men Norge skal uansett være sterkest, dersom vi ikke surrer det helt til på standplass. Lars Helge Birkeland og Vetle Sjåstad Christiansen er normalt veldig stødige på standplass og brødrene Bø er meget sterke kort på de to siste etappene.

1,85 i odds på at Norge tar gull på lørdagens herrestafett er klart innenfor og spilles.

.

Kommentarer til denne saken