Sportspills øvrige søndagsmeny:
Tippetips:
Slår et redusert Spurs tilbake?
V75 Örebro: Stor V75-jackpot med 3,5 millioner ekstra
V4 Bergsåker: Nytt snadder blir servert til lunsj
Oddssingel La Liga: Messi med nytt målshow
V65 Leangen: Internasjonal V65-kveld på Leangen
Oddsdobbel 1: En svært spillbar dobbel fra England og Italia
Oddssingel La Liga: Poengdeling til tre ganger pengene
Live: Overgangsvinduet januar 2019
Premier League: Alle Premier League-overgangene i januar

En ny fin dag var det i går. Vi mente både Arsenal og Wolverhampton skulle vinne, noe dem gjorde. Pogba scoret og United vant kampen til 2,75 var og et deilig spill. Dessverre maktet ikke Everton å vinne, og det ble spill ut. Alt i alt så ble det en fin plussdag.

Søndag byr på nye utfordringer. I England spilles det to herlige Premier League-kamper, der både Tottenham og Manchester City skal i aksjon i hver sin kamp. Det spilles fem kamper i LaLiga, der Barcelona avslutter kvelden 20:45. Ellers ruller Bundesliga, Ligue 1 og Eredevise videre. Det er og Håndball-Vm denne søndagen. Norge møter Egypt, og denne skal vi selvfølgelig ha oddstips på!

NB! Førstepremiepotten i Vikinglotto er på smellfine 83 millioner kroner onsdag. Lever kupongen her!

Norge – Egypt (Handikap fulltid 0-5) H - 1,80 (spillestopp kl. 2025)

De norske håndballguttene tapte torsdagens gruppespillfinale mot Danmark 30–26. Det egyptiske laget holder ikke samme nivå som det danske.

Norge har gjort det vanskeligere for seg selv nå om de skal nå en semifinale. De må trolig vinne de tre siste kampene om de skal klare det.

Sander Sagosen var ikke på topp i kampen mot Danmark, men jeg tror at både han og de andre norske spillerne vil slå tilbake i søndagens kamp.

Egypt gikk videre som lag nummer tre i gruppe D. Sverige vant denne gruppen, og Ungarn havnet på annenplass.

Det egyptiske laget viste i gruppespillet at de kan gi de beste lagene kamp. De tapte bare med tre mål mot Sverige (24-27), og de spilte uavgjort (30–30) mot Ungarn. De fikk likevel bare ett poeng med seg inn i mellomspillet. I teorien kan de ta seg til n semifinale, men det ser vanskelig ut.

Egypt skal være en overkommelig motstander for Norge som har vunnet fire av de fem siste kampene mot nordafrikanerne. De tre siste kampene mellom nasjonene har vært vennskapskamper, og det er vanskelig å vite hvor mye lagene legger i slike kamper.

Men: Norge har møtt Egypt to ganger i VM siden 2007, og begge gangene har nordmennene vunnet overbevisende.

Norge slo egypterne 30–20 forrige gang lagene møttes i et mesterskapet, og de vant 27–18 da lagene spilte mot hverandre i 2007.

Jeg tror det er et revansjesugent norsk lag som kommer på banen i Jyske Bank Boxen søndag kveld. Sander Sagosen & Co. vil rette opp inntrykket etter nederlaget mot Danmark. 1,12 i odds på norsk seier er vits å spille på. Vi går i stedet for et handikap-spill, hvor vi tror de norske guttene vinner med seks mål eller mer mot Egypt. Det gir 1,80 i odds, og jeg synes det er spillbart. Men jeg bruker den i en dobbel.


Napoli – Lazio H - 1,75 (spillestopp kl. 2025)

Begge lagene ligger dårligere an enn de gjorde på samme tid sist sesong. Lazio har åtte færre poeng og scoret 20 mål mindre etter 19 kamper denne sesongen enn på tilsvarende tidspunkt sist sesong. Napoli på sin side har fire poeng mindre og fem færre scoringer enn de hadde etter 19 kamper sist sesong.

Likevel; begge lagene er i ferd med å oppnå målet om å kvalifisere seg for Champions League neste sesong.

Napoli ligger an til å havne på annenplass i Serie A, bak suverene Juventus, mens de har håp om trofeer i to andre turneringer – Europa League og i Coppa Italia. Lazio henger også med i Coppa Italia og i Europa League.

Napoli ligger tolv poeng foran Lazio på tabellen, og de cruiser mot en ny plass i Champions League. Søritalienerne som trenes av Carlo Ancelotti er ubeseiret på hjemmebane denne sesongen. Statistikken viser solide 8-2-0 og 23–6 i målforskjell.

Lazio har kun tapt én av de siste syv kampene i Serie A, men i denne perioden har de spilt fem kamper uavgjort.

Napoli har ennå ikke tapt hjemme, og jeg tror ikke de taper mot Lazio heller. Søritalienerne har vunnet ti av de siste 13 kampene i Serie A.

1,75 i odds på Napoli-seier i ok. Jeg bruker den i dobbel sammen med Norge-seier med seks mål eller mer.