Det er klart for den tredje gruppespillskampen i OL når Norge møter Argentina onsdag morgen.

Norge - Argentina
Norge -5,5 @ 1.42
Spillestopp: Onsdag 28.juli kl. 09.14

Trykk her for å levere dette spillet

Norge må tilbake på vinnersporet
Etter at Norge tapte sin forrige gruppespillskamp mot Spania med knepne 27-28 på et straffekast i aller siste sekund behøves det en seier her mot Argentina. Norge spilte dog en bra kamp mot Spania, og hadde ikke spanjolene hatt en fantastisk keeper i Corrales så hadde nok Norge vunnet den kampen.

Det er ca. 265 millioner i Viking Lotto-potten. Spill her!

Vil helst slippe å møte kanonene
Likevel er det ingen krise enda, for Norge står fortsatt med to poeng etter seieren over Brasil i første kamp, og i en gruppe hvor fire av seks lag går videre skal det mye til å ryke ut. Likevel ønsker man nok å slippe å møte Danmark eller Sverige, og da må nok Norge ende blant de to beste i sin gruppe. Neste test nå blir Argentina, som har begynt turneringen svakt med to forventede tap mot Frankrike (27-33) og Tyskland (25-33). Særlig bakover har de slitt, og 66 baklengs på to kamper er ganske mye.

Argentina yppet seg i VM
Argentina var med i VM tilbake i januar, hvor de gikk videre fra gruppespillet sammen med Danmark og Bahrain, men så ble utslått i mellomspillet. Det var dog meget jevnt, og etter at Argentina sjokkvant 23-19 mot Kroatia i deres nest siste kamp i mellomspillet hadde de faktisk mulighet til å ta seg videre til kvartfinale med poeng mot Qatar i siste kamp. Den endte derimot med en knepen ettmålsseier til Qatar, og dermed var den drømmen ute.

Her kan du skrape Flax!

Etter VM har Argentina slitt, og de kom hit med tre tap i privatlandskampene før OL. Dermed står de med fem strake tap, og det sjette kommer nok her. Vi spiller derfor Norge -5.5 @ 1.42

Norge - Argentina
Norge -5,5 @ 1.42
Spillestopp: Onsdag 28.juli kl. 09.14

Trykk her for å levere dette spillet