Gå til sidens hovedinnhold

Norge taper aldri når denne mannen scorer

Mohamed «Moi» Elyounoussi har scoret i elleve kamper for A-landslaget og U21-landslaget, og Norge har aldri tapt en kamp han har scoret i.

Elyounoussi scoret fem mål for det norske U21-landslaget. Norge vant alle fem kampene han scoret i. I tre av kampene ble han matchvinner.

18. januar 2014 fikk Elyounoussi sin første landskamp for Norge mot Polen, men det skulle ta tre og et halvt år før Premier League-spilleren scoret sitt første mål for A-landslaget.

Ca. 210 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spill her før fredag kl. 19.00.

13. juni 2017 scoret 27-åringen sitt første landslagsmål for Norge mot Sverige. Den kampen endte 1-1. Siden den gang har han scoret seks ganger. Det har endt med fire seire.

At Southampton-spilleren er en viktig spiller for Norge er det ingen tvil om, og han har fått en enda mer sentral rolle i fredagens kamp siden Erling Braut Haaland er ute med skade.

Tyrkia - Norge

«Moi» Elyounoussi scorer mål - 3,60

Kampstart fredag kl. 20.45

Spillestopp kl 20.44 Live odds etter kampstart

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadion

Kampen vises på TV2

Vi tror at «Moi» Elyounoussi scorer for Norge. Det spiller du på her til 3,00 i odds

Mohamed «Moi» Elyounoussi herjer i Premier League for Southampton denne sesongen, og vi tror han blir sentral for Norge i fredagens kamp mot Tyrkia i Istanbul.

Mot Latvia var venstrekanten blant banens giganter.

Det er ikke bare scoringene som gjør ham til en viktig spiller for det norske laget. Elyounoussi er en spiller som løper og løper, og han jobber både offensivt og defensivt. Han har utviklet et svært god samarbeid med Birger Meling som har gjort den norske venstresiden til et viktig offensivt våpen for Norge.

Ca. 210 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spill her før fredag kl. 19.00.

Driblingene til «Moi» og de presise innleggene fra Meling har skapt problemer for de fleste motstanderne til Norge, og vi tror også Tyrkia skal få kjørt seg.

«Moi» Elyounoussi scoret ett mål mot Latvia, men han kunne scoret flere. Allerede etter fem minutter var han nær ved å sette ballen i mål, og Moi traff keeper da han var alene gjennom senere i kampen. At han kommer til sjanser, gjør at vi har tro på ham som målscorer i fredagens match i Istanbul.

Vi tror at «Moi» Elyounoussi scorer for Norge. Det spiller du på her til 3,00 i odds