Sportspills øvrige fredagsmeny:
Ski-VM stafett: Norge taper ikke herrestafetten
Oddstips Championship: Leeds går på trynet igjen
Ski-VM hopp: Kraft fikser Østerrikes første VM-gull
V65 Jarlsberg: Strålende jackpotomgang i Tønsberg
V64 Østerund: Jackpotkveld i Sverige
Eurojackpot fredag: 283 mill kr i førstepremiepotten
Lotto lørdag
: Dobbel 1. premiepott i Lotto

Det er et meget variert langoddsprogram vi har foran oss fredag. Det er en meget spennende toppkamp fra Championship mellom Leeds og West Bromwich og i Tyskland skal Borussia Dortmund i bortekamp mot Augsburg. Ellers spilles det både Serie A og La Liga i kveld og det norske kvinnelandslaget i fotball fortsetter oppkjøringen mot sommerens fotball-VM i Algarve Cup. I ski-VM er det klart for herrestafett og hopp normal bakke. På hockeyfronten er det full serierunde i Hockeyallsvenskan og i NHL spilles det åtte kamper natt til lørdag.

NB! Fredag er det ca 283 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Lever kupongen her!

Ski-VM - 4 x 10 km stafett menn - Norge tar gull - 1,40 (spillestopp kl 13.10)

Torsdag lanserte vi Sverige som vinner av kvinnestafetten til praktfulle 2,60 i odds. Da var vinneroddsen på Norge 1,40. Helt identisk odds er det på at de norske gutta tar gull på dagens herrestafett.

Norge har vært meget dominerende i herrestafettene det siste tiåret og tatt gull både i 2007, 2009, 2011, 2013, 2015 og 2017. I tillegg tok Norge OL-gull på herrestafetten i Pyeongchang i fjor. Kun Martin Johnsrud Sundby og ankermann Johannes Høsflot Klæbo er med i dag, men startmann Emil Iversen og den ferske verdensmesteren på skiathlon Sjur Røthe er meget sterke navn. Faktisk har alle de fire som går for Norge i dag allerede tatt VM-gull her i Seefeld.

Emil Iversen går førsteetappe (Andrey Larkov går førsteetappe for Russland), Martin Johnsrud Sundby går andreetappe (Alexander Bessmertnykh går andreetappe for Russland), Sjur Røthe går tredjeetappe (Alexander Bolshunov går tredjeetappe for Russland, mens Johannes Høsflot Klæbo går sisteetappe (Sergey Ustiugov går ankeretappen for Russland).

Det er kun Russland som har lag som kan matche Norges, men Russland er helt avhengig av å få luke på noen av de første etappene. Går Klæbo og Ustiugov ut sammen på sisteetappe, tyder alt på spurtoppgjør og der er bare Johannes Høsflot Klæbo best.

Det er smørebom eller fall som kan hindre Norge å ta stafetgull i dag. 1,40 på norsk gull er en mye mer riktig odds i dag enn det var for jentene i går. Norge taper ikke herrestafettene og tar gull og 1,40 er helt grei odds.

Klikk her for å levere spillet