Albania - Norge

Odds: Handicap 3-veis +5 Albania +5

Kampstart torsdag 25. november kl 20.10

Spillestopp kl 20.09 Live odds etter kampstart

Arena Kombetare Tirana

Kampen kan sees på NRK2 og NRK TV

Vi tror Albania taper med mindre enn fem mål. Det spiller du på her til 2.40 i odds

Norge spilte en meget god kamp i VM-kvalifiseringen hjemme på Ullevaal stadion for en måned siden. Belgia ble sett på som en litt skummel motstander men de Norske damene var påskudd og ga seg ikke før det sto 4-0.

Dette var en klar forbedring i forhold til den skuffende bortekampen mot Polen noen dager tidligere. Der endte det 0-0 etter at Norge slet med å omsette sjansene de skapte, og de fant ikke rytmen mot et aggressivt Polsk lag.

Nå reiser de til Albania og møter en motstander som de i utgangspunktet skal slå enkelt. Kvalifiseringen så langt har riktignok vist at det også for damene er stor forskjell å spille hjemme og borte.

Norge knuste Armenia 10-0, og vant som nevnt 4-0 mot Belgia i de to hjemmekampene de har spilt. Borte har de slått Kosovo 3-0(rangert 115 i verden) og spilt 0-0 mot Polen(rangert 29 i verden).

Mot Albania som er et bedre lag enn Kosovo tror vi selvsagt Norge vinner, men de kommer ikke til å få det gratis. Norge mangler også sin største stjerne i Caroline Graham Hansen. Hun har slitt med hjerterytmeforstyrrelse og har gjennomført et vellykket inngrep, men er ikke helt klar for spill enda.

Det er ca. 311 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spillefrist fredag kl 19

Albania er i fremgang

Kvinnefotball i Albania er en ganske fersk idrett. Det var lenge møtt med stor skepsis, men økende interesse og popularitet gjorde at kvinnelandslaget ble etablert i 2011. Den første kampen var en vennskapskamp mot Makedonia som endte med seier 1-0.

De er per nå rangert som nummer 75 i verden og har spilt to hjemmekamper i denne kvalifiseringen. De møtte Kosovo i september i et oppgjør som endte 1-1, før de tok i mot Armenia i oktober. Her var det lekestue og Albania ga seg ikke før det sto 5-0.

I den kampen var det Megi Doci som dominerte med sine to scoringer. Hun sto også bak målet i hjemmekampen mot Kosovo og er en spiller Norge må se opp for.

Norge har spilt to kamper mot Albania tidligere og begge har endt med kalasseiere. De vant 7-0 hjemme i 2013 og 11-0 på bortebane i 2014 i VM-kvalifiseringskampene til sluttspillet i Canada i 2015. Siden den gang har Albania forbedret seg kraftig og de kommer til å gi Norge tøffere motstand i dette oppgjøret.

Norge vinner enkelt

Norge kommer til å styre det meste i denne kampen, og vil med stor sannsynlighet tilbringe mesteparten av tiden på Albanias halvdel. Det blir viktig med tempo på ballen, og finne de rommene som oppstår. Så handler det om å være effektive og sette sjansene de får.

Dette tror vi Norge klarer men av alle kampene som er spilt i denne kvalifiseringen så langt er Norges 3-0 seier borte mot Kosovo den største.

Vi tror Norge vinner, men med færre enn fem mål.

Albania taper med mindre enn fem mål spiller du på her til 2.40 i odds