Norge jakter hattrick over Tyskland når lagene møtes til gruppespillskamp i OL. Det tror vi at Sagosen & Co. fikser.

Norge - Tyskland
Norge @ 1.62
Spillestopp: Fredag 30.juli 14.29

Trykk her for å levere dette tipset

Viktig kamp for Norge
Norge slo tilbake etter det skuffende tapet mot Spania med å vinne 27-23 over Argentina. Det var heller ingen gnistrende forestilling, men jobben ble i allefall gjort. Det legger oss på en foreløpig 3.plass i gruppen bak Frankrike og Spania som begge står med full pott så langt. Vi har dog ikke møtt Frankrike enda, så de kan vi fortsatt gå forbi om alt går vår vei i resten av gruppespillet.

Det er hele 595 millioner i Eurojackpot denne uken. Legg dine rekker her!

Bra tak innbyrdes
Da må først Tyskland slås, og akkurat Tyskland har vi hatt et bra tak på de siste ti årene. Fire seire og et tap har det blitt, og tapet kom etter ekstraomganger i EM 2016 da Tyskland slo oss 34-33 på målstreken i semifinalen før de gikk helt til topps med seier over Spania i finalen. Etter det har lagene spilt mot hverandre to ganger, og begge oppgjørene har gått Norges vei med hhv. 30-25 og 31-25.

Det er ca. 14. millioner i Lotto-potten. Spill her!

Tyskland skuffet i VM og de sliter i OL
Tyskland hadde et skuffende VM i år, hvor de overraskende ble slutt ut allerede i hovedrunden etter at de tapte mot både Ungarn og Spania, og i tillegg kun klarte uavgjort mot Polen i den siste kampen. Det var nok til å ryke ut, og dermed ble det ingen medalje for tyskerne denne gangen. Etter den tid har det gått bedre med seire i både OL-kvalik og EM-kvalik, men her i OL har de virkelig slitt hittil. I deres første kamp tapte de knepent 27-28 for Spania før de ganske forventet slo tilbake mot Argentina med 33-25. Men i deres siste kamp tapte de knepent igjen, denne gang 29-30 mot Frankrike.

Det betyr at Tyskland virkelig trenger en seier nå, men mot et Norge som har hatt bra tak på de i de siste kampene tror vi ikke det holder. Vi spiller Norge til 1.62.

Norge - Tyskland
Norge @ 1.62
Spillestopp: Fredag 30.Juli 14.29

Trykk her for å levere dette tipset