Det er klart for toppkampen i gruppespillet når Norge møter Nederland lørdag. Ingen av lagene har avgitt poeng så langt, men denne kampen bør Norge vinne.

Nederland - Norge
Norge -2.5 @ 1.45
Spillestopp: 31. juli, kl. 14.29

Trykk her for å levere dette spillet

To feilfrie lag hittil i OL
Norge har spilt flekkfritt hittil i mesterskapet, og står med seks poeng av seks mulige etter tre kamper. Både Sør-Korea, Angola og Montenegro har blitt slått med store sifre, og veien mot en medalje her i OL virker ganske så åpen. I vår fjerde kamp i gruppespillet møter vi Nederland, og det er det eneste laget som har scoret flere mål enn Norges 104 scoringer så langt i mesterskapet.

Det er ca. 14 millioner i Lotto-potten. Spill her!

Nederland sjokkerte i VM 2019
Nederland har nemlig også fått med seg tre seire så langt, og de har scoret hele 112 mål på sine tre kamper mot Sør-Korea, Angola og Japan. Nå kommer en mye tøffere test i Norge, men vi skal ikke så langt tilbake i tid før Nederland sist tok skalpen til de norske jentene. I VM 2019 møttes nemlig lagene i gruppespillet, og der vant hollenderne 30-28 etter en jevn kamp. Faktisk sjokkerte Nederland alle det året og tok til slutt med seg gullet hjem etter seier over Spania i finalen.

Her kan du skrape Flax!

Norge med fantastisk statistikk
Foruten den bommerten har Norge hatt fullstendig kontroll mot Nederland, og står med elleve seire og kun det ene tapet på sine tolv møter siden 2010. Foran dette OL har Nederland hatt en helt grei oppladning hvor de blant annet endte på en sjetteplass i EM i slutten av 2020. I år har de spilt fire treningskamper, hvor de tapte hele tre av de mot Kroatia, Brasil og Sverige. Ikke særlig bra der altså, men i selve OL har det gått bedre med tre seire av tre mulige.

Nederland møter et Norge i bra form nå, og selv om Nederland har vunnet sine tre kamper har det vært mot ganske medioker motstand. Vi tror derfor Norge tar en grei seier her.

Nederland - Norge
Norge -2.5 @ 1.45
Spillestopp: 31. juli, kl. 14.29

Trykk her for å levere dette spillet