Kristoffer Askildsen har kommet litt i skyggen av Morten Thorsby i Sampdoria, men 20-åringen, som i likhet med Thorsby har spilt aldersbestemt fotball i Heming, har fått tre innhopp hos den italienske storklubben denne sesongen.

Etter at trenerveteranen Claudio Ranieri ga seg i sommer, og ble erstattet av 46 år gamle Roberto D'Aversa, har nordmannen fått mer spilletid.

Ca. 212 millioner i Eurojackpot-potten. Spillefrist fredag kl. 19.00.

Med Thorsby ute med skade, spekulerer nettstedet football.italia.net i om Sampdoria-trener Roberto D'Aversa vil sette Askildsen inn i startelleveren for første gang mot serietoer Napoli.

Sampdoria - Napoli

Halvtid/Fulltid - Napoli - Napoli - 5,90

Kampstart torsdag 23.september kl 18.30

Spillestopp kl 18.29 Live odds etter kampstart

Stadio Luigi Ferraris

Vi tror Napoli leder til pause og vinner kampen. Det spiller du på her til 2,85 i odds.

Sampdoria satser på at Fabio Quagliarella og Francesco Caputo skal klare å stoppe Luciano Spallettis Napoli i torsdagens kamp.

Gjestene fra Sør-Italia har startet sesongen med fire av fire mulige seire, og de toppet tabellen etter fire serierunder for første gang siden 2017-2018-sesongen.

Spalletti ser ut til å fortsette med sin 4-2-3-1-formasjon med Victor Osimhen som offensiv spydspiss, og selv om han scoret i sist match må trolig Hirving Lozano nok en gang starte på benken.

Fem seire på rad

Nysigneringen Caputo har vært en suksess på Stadio Luigi Ferraris så langt denne sesongen. Han har scoret to ganger i Serie A, men vertene har fortsatt ikke vunnet på hjemmebane denne sesongen. Vi tror heller ikke at de vinner torsdagens match.

Napoli har et godt tak på Sampdoria. De har fem seire på rad mot dem siden februar 2019, og vi tror Askildsen og lagkameratene får problemer med å stoppe Spallettis menn torsdag.

Ca. 212 millioner i Eurojackpot-potten. Spillefrist fredag kl. 19.00.

Sampdoria har flere spillere ute med skader, blant andre Gabbiadini, Verre, Thorsby, Ihattaren og Vieira.

Sampdoria stiller trolig med dette laget (4-4-2): Audero; Bereszynski, Yoshida, Colley, Augello; Candreva, Askildsen, Silva, Damsgaard; Caputo, Quagliarella.

Napoli har også noen spillere på skadelisten. Demme, Ghoulam, Mertens og Lobotka er ute.

Sannsynlig Napoli-lag (4-2-3-1): Ospina; Di Lorenzo, Manolas, Koulibaly, Mario Rui; Fabian Ruiz, Anguissa; Politano, Zielinski, Insigne; Osimhen.

Napoli har vunnet fem av de seks siste bortekampene mot Sampdoria, og i de to siste kampene har de ledet etter første omgang og vinnet etter fulltid. Det tror vi de også gjør i torsdagens kamp. Oddsen er 2,85.

Vi tror Napoli leder til pause og vinner kampen. Det spiller du på her til 2,85 i odds.