*Nettavisen* Sportspill.

Norsk fest på tippekupongen

NY FIGHT: Det blir tett konkurranse når Stabæk tar imot Vålerenga. Foto: Berit Roald (NTB scanpix)

Det er Norge rundt på denne lørdagens tippekupong. Vi har tipsene!

01.08.15 12:59

Sportspills øvrige fredagsmeny:
Oddstips: PSG flyr ut av startblokkene
Langskudd: Enga på bortebane er solide

Fantasy: Vinn VIP-tur til England med Nettavisens fantasy
Pelé-drakt: Vinn signert trøye av legenden!
Nabolaget-quiz: Vinn 4000 kroner i reisegavekort her

Frem mot sesongstart i Premier League, vil Nettavisen komme med sine spådommer for tabellen. Sjekk ut vårt tabelltips her!

På lørdagens langoddsprogram er det kamper fra hele Europa, inkludert Tippeligaen. Det er fulle runder i for eksempel Skottland og Oddsenligaen.

Gårsdagens oddstips gikk dessverre ikke inn.

Er du sugen på å vinne en VIP-tur til seriestart 16/17 i Premier League? På Nettavisens nye Premier League-fantasy kan du gjøre nettopp det!

Bonuspotten røk forrige midtukerunde og vi er tilbake på start.

1, Stabæk — Vålerenga
Hjemmelaget har ikke formen inne for tiden. Forrige runde så de ut til å endelig ta en seier etter to tunge kamper, men en utligning på overtid ødela for det.

Det virker som om både Adama Diomande og Ernest Asante har mistet den gode formen som gjorde Stabæk så vanskelige å møte i sesonginnledningen. I dag er de nødt til å finne tilbake til den.

Hjemmelaget hjelpes av en solid hjemmestatistikk på 5-2-1, med Rosenborg som eneste overmenn.

Vålerenga har på sin side blod på tann og slo Lillestrøm i en noe kjedelig kamp på mandag. En stor del av æren for andreplassen de nå besitter, fortjener borteformen: 5-3-0 og null tap på reisefot er intet mindre enn formidabelt.

De siste tre kampene har de gått seirende av banen med 5-1 i total målforskjell. Den stabile målscoreren har de enda ikke funnet, men laget som helhet har bidratt godt denne sesongen.

Her er vi uansett nødt til å krysse HUB. Grunnet den spennende borteoddsen, spiller vi B på langoddsen.

2, Finnsnes — Tromsdalen
Det er duket for derby i nord og Finnsnes kommer til kampen etter en formidabel 4-0-seier over Mjølner sist. Forrige sesong klarte de å klype seg fast i Oddsenligaen og i år har de tatt ytterligere steg.

Tromsdalen har på sin side opprykk som mål etter nedrykket i fjor. Fem seiere de siste syv kampene gjør seg godt i så henseende.

HUB.

3, Kjelsås — KFUM Oslo
En ny, uhyre jevn kamp i Oddsenligaens avdeling 1. Kjelsås og «Kåffa» innehar de to øverste plasseringene.

Hjemmelaget har 5-2-0 de siste syv kampene, noe som må sies å være formidabelt. Spesielt offensive er de solide, noe som gjør opp for deres defensive mangler.

KFUM har ett tap de siste syv og vunnet resten, som gir dem bedre poengfangst enn dagens motstander. Gjestene fortjener favorittstempelet, men nok en gang er det knalljevnt. HB.

4, Kvik Halden — Lørenskog
Hjemmelaget har fire seiere de siste syv kampene og vant 5-0 over jumbo Drammen FK forrige runde. De har holdt seg jevnt i toppen gjennom hele sesongen.

Lørenskog virker å bli en middelhavsfarer i årets Oddsenligaen, og de har 2-1-4 de siste syv kampene. Forrige runde endte med 0-0 borte mot Gjøvik-Lyn. Her har vi knappen på hjemmelaget. H.

5, Moss — Fram Larvik
Oddsenligaens avdeling to er en uhyre jevn og tett avdeling og det er fire-fem lag som har reelle opprykksambisjoner. Moss har vunnet seks av de syv siste, og vant også knepent 2-1 hjemme mot Sprint-Jeløy sist. Totalt har de ti seiere på seriens tolv kamper så langt.

Fram Larvik har en solid hjemmestatistikk, men er litt svakere på reisefot. 2-3-2 er tallene fra Larviks borteturer. Her er Moss fortjent favoritt, men Fram har god kapasitet. HB.

6, Nybergsund IL-Trysil — Raufoss
Vertskapet er gode hjemme og elendige borte, førstnevnte gjør at de er på en tiendeplass og utenfor nedrykksfare. De siste kampene har de 3-1-3, som beskriver godt hvor ustabile de er.

Gjestene fra Raufoss er regnet som favoritter til opprykk, og med 11-2-0 fra tolv kamper er det kanskje ikke så rart. De er klart best i ligaen og enn så lenge har de også beholdt Rocky Leckaj. Hjemmelaget er for gode hjemme til å avskrives: HB.

7, Egersund — FK Fyllingsdalen
Egersund er nesten like overlegne som Raufoss i sin avdeling og har 9-3-1 fra de første 13 kampene. De siste syv kampene har de alle vunnet!

Fyllingsdalen har litt styggere formkurve, med ett poeng fra de siste syv kampene. H.

8, Ullensaker/Kisa — Arendal
Hjemmelaget virker fast bestemt på å returnere til OBOS-ligaen så fort som mulig og ligger på andreplass i sin avdeling. De siste fem kampene har de vunnet fire og spilt en uavgjort.

Arendal har på sin side plukket kun ett poeng fra de siste fire kampene og ligger an til å bli en middelhavsfarer. Vi krysser H.

9, Vard Haugesund — Fløy
Vard Haugesund har falt av opprykkstoget og er syv poeng bak Ull/Kisa på andreplass, noe som kan gjøre at motivasjonen deres forsvinner. Likevel har de vunnet de to siste kampene med 11-2 i målforskjell.

Fløy har på sin side etablert seg midt på tabellen, og vil ikke rykke opp eller ned. De tre siste kampene har de spilt to uavgjort og tapt en. H.

10, HamKam — Rødde FK
Hjemmelaget hadde nok ambisjoner om et opprykk på direkten, men en dårlig formperiode for noen uker tilbake ødelegger det. Nå er de hele tolv poeng bak Kongsvinger.

Rødde er et midt-på-tabellen-lag, men er likevel bare fem poeng bak HamKam i en knalljevn liga. De har ti poeng fra de siste fire kampene, og kan stjele poeng her. HB.

11, Kongsvinger IL — Træff
Kongsvinger (1. plass) har tre ganger så mye poeng som Træff (13. plass) og det er ikke vits å overkomplisere denne. Hjemmeseier gir bare 1.15 i odds hos Norsk Tipping og H synes å være det eneste rimelige utfallet.

12, Strindheim — Elverum
Strindheim innledet sesongen glitrende, men har falt siden det og ligger nå midt på tabellen. De har kommet tilbake etter formduppen og har to seiere på rad.

Elverum har 4-1-2 de siste syv kampene, som må sies å være godkjent form. Forrige runde tapte de 4-2 for Moldes andrelag. HUB.

432-rekker:

1, Stabæk — Vålerenga HUB

2, Finnsnes — Tromsdalen HUB

3, Kjelsås — KFUM Oslo HB

4, Kvik Halden — Lørenskog H

5, Moss — Fram Larvik HB

6, Nybergsund IL-Trysil — Raufoss HB

7, Egersund — FK Fyllingsdalen H

8, Ullensaker/Kisa — Arendal H

9, Vard Haugesund — Fløy H

10, HamKam — Rødde FK HB

11, Kongsvinger IL — Træff H

12, Strindheim — Elverum HUB

Klikk her for å levere denne kupongen.

96-rekker:

1, Stabæk — Vålerenga HUB

2, Finnsnes — Tromsdalen HB

3, Kjelsås — KFUM Oslo HB

4, Kvik Halden — Lørenskog H

5, Moss — Fram Larvik H

6, Nybergsund IL-Trysil — Raufoss HB

7, Egersund — FK Fyllingsdalen H

8, Ullensaker/Kisa — Arendal H

9, Vard Haugesund — Fløy H

10, HamKam — Rødde FK HB

11, Kongsvinger IL — Træff H

12, Strindheim — Elverum HB

Klikk her for å levere denne kupongen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag