Det var ingen som vant førstepremiepotten i Eurojackpot fredag, i årets første trekning.

Hovedtall: 17 - 36 - 38 - 43 - 46

Stjernetall: 4 - 6

Norsk millionvinner

Det er alltid en tilleggspremie på en million kroner i Norge. Her er det snakk om tilfeldig uttrekning blant alle kupongene.

Årets første nordmann som fikk en Telefon fra Hamar er en mann fra Bømlo. Han hadde reist på hytta. Vil han reise andre steder i fremtiden kan det nevnes at han også vant et reisegavekort på en verdi á 100.000 kroner.

- WOW! Men hallo! Det er jo fantastisk! Vi har spilt de samme tallene i Eurojackpot i sikkert syv eller åtte år, så nå kommer vi i hvert fall til å fortsette å levere dem, sier en blid mann fra Bømlo.

- Vi vurderte faktisk å ikke ta telefonen, men det var godt vi tok den. Vi er på hytta og fyrer opp akkurat nå, og dette var veldig uventet. Vi knakk jo en flaske champagne på nyttårsaften, men vi finner kanskje en til her. Jeg føler det trengs nå, sier han.

Når det kommer til hva premien går til var han mer hemmelighetsfull.

- Vi har flere ting vi har ønsket oss, men det skal være en hemmelighet, sier mannen som vil være anonym.

Kupongen var en fem-ukers Eurojackpot kjøpt med mobil den 19. desember.

Gratulerer!

Spill Eurojackpot her, lykke til!

Vinnersjanse Eurojackpot:

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 10 mulige. Det gir totalt ca. 95 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:95 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:6 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:1,6 mill. per rekke. Les mer om vinnersjanse i Eurojackpot her.

Antall premieutbetalinger (Norge) totalt i 2019: 2 363 577

Antall førstepremieutbetalinger i 2019 (Norge): 1

Antall millionærer i 2019 (Norge): 76

Høyeste premieutbetaling i 2019 (Norge): 443 904 560 kr