Gå til sidens hovedinnhold

Norsk storvinner i Vikinglotto

Nordmenn stikker av med både første- og andrepremien i Vikinglotto onsdag 25.august.

Da er det bare å finne frem konfettien. Forrige uke ble Vikinglotto-pottene helt tømt, og det ble den jaggu denne uken også. En mann fra Trøndelag stakk av med førstepremien på 31 millioner kroner og en kvinne fra Innlandet tok andrepremiepotten på 1,4 millioner kroner denne kvelden.

Klikk her for å levere din kupong for neste uke.

To ferske Vikinglotto-millionærer

Mann fra Ørland i Trøndelag:

Vinneren av 31 millioner trodde ikke sine ører da Norsk Tipping fortalte ham at han var alenevinner av 1. premiepotten under onsdagens Vikinglotto-trekning.

- Ja, det høres jo bra ut hvis det er sant. Jeg har jo aldri vunnet så mye før. Nei, nå ble jeg målløs, er mannens første kommentar.

Han hadde ikke sett på TV-sendingen og hadde derfor ingen anelse om hvorfor han ble ringt fra et fremmed nummer så sent. Flaks at kona forsto hvem som ringte.

- Jeg hadde egentlig ikke tenkt til å ta telefonen, men kona kjente igjen de første siffrene og sa det var fra Hamar, så da måtte jeg jo ta den, forklarer han.

- Dette er den triveligste telefonen jeg har fått på lenge. Nå er det nok noen barn som blir glade, sier vinneren av 31 millioner kroner.

Mannen kjøpte kupongen via Norsk Tippings app.

Kvinne fra Hamar i Innlandet:

Da Norsk Tipping kom i kontakt med kvinnen fra Hamar, var hun på vei til å legge seg, men hun kvikna fort til da hun fikk beskjed om at hun var 1 482 900 kroner rikere:

- At det går an! Vettu hva, utbryter den ferske millionæren.

- Det blir det feiring på jobb i morgen. Jeg skal ta med kake til morgenmøtet. Dessuten blir det nok et glass sjampanje på fredag da jeg skal på hyttetur.

Kvinnen gledet seg til å fortelle den gode nyheten til resten av familien.

- Nå klør det i fingra til å ringe til barna som også skal få glede av premien, sier kvinnen avslutningsvis.

Vikingtall: 3, 15, 20, 25, 29, 39

Ekstratall: 4

Bursdagsfeiring med full pott i Joker

En kvinne på 39 fra Jessheim ble trukket ut som kveldens Joker-kandidat, på selveste bursdagen sin. På nest siste valg hadde Embla klatret seg opp til 700 000, og uansett valg hadde hun ikke klart å klatre til topp - uten å få jokeren da. Og det fikk hun! Nå er kvinnen 2,2 millioner kroner rikere. Snakk om bursdagsflaks.

Vi gratulerer med premie og håper vinneren får en fin bursdag videre.

Spillefrist Eurojackpot er fredag klokken 19.00.

Vinnersjanse i Vikinglotto:

For å vinne 1. premien i Vikinglotto må du ha 6 riktige vinnertall av 48 mulige, pluss ett vikingtall av 5 mulige. Det gir totalt ca. 61 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:61 millioner per rekke. For 2. premie (6 rette hovedtall) er vinnersjansen på ca. 1:15 millioner per rekke. Statistisk sett vinner man en premie, med 3 rette eller bedre, i snitt på hver femte kupong med 10 rekker. Les mer om vinnersjanse i Vikinglotto her.

Antall premieutbetalinger totalt i 2020 (Norge): 6 614 214

Antall førstepremieutbetalinger i 2020 (Norge): 4

Antall millionærer i 2020 (Norge): 34

Høyeste premieutbetaling i 2020 (Norge): 167 031 635