Norsk student (19) ble Vikinglotto-millionær: - Wow! Det er helt sykt!

Vikinglotto-potten har vokst og vokst de siste ukene, og igjen var det klart til dyst om å ta med seg potten hele veien til banken.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Potten i Vikinglotto har jaggu godgjort seg i det siste, og de fleste har nok vært spent på kveldens resultat. Denne gangen var det nemlig mulig å vinne 70 millioner kroner.

Kveldens tall:

7 - 12 - 22 - 31 - 32 - 45

Vikingtallet: 5

Dessverre så er nok disse tallene vanskelig å finne på kupongen for mange, for ingen fikk 6 + 1 rette denne gangen heller. På en annen side betyr det bare at potten blir enda større. Potten kommende onsdag blir på hele 83 millioner kroner!

Spill Vikinglotto her!

Norsk vinner av andrepremien

Ingen nordmenn innkasserte hovedpremiepotten i kveld, men i Vikinglotto så er 6 rette ofte en meget god nummer to. En norsk spiller vant andrepremien, og kan vente seg susende 6,6 millioner kroner inn på konto.

Den norske vinneren er en mannlig student på 19 år fra Asker. Utenom dagen stipendet kommer, så er det nok ikke mange studenter som reagerer på saldoen med en spesielt storslått jubel.

- Wow! Det er helt sykt, utbryter han.

Studenten forteller at han ikke har spilt Vikinglotto mange ganger tidligere, og at beskjeden - naturlig nok - setter ham helt ut.

Spill Vikinglotto her!

Skal ringe foreldrene

- Dette var litt vanskelig å ta inn, sier mannen som nå er den noe sjeldne kombinasjonen av student og millionær.

Han synes det er vanskelig å svare pengene skal gå til.

- Jeg klarer ikke å tenke på det akkurat nå, men jeg skal i hvert fall spare mye, sier han.

- Hvordan blir resten av kvelden din?

- Jeg hadde egentlig tenkt til å sove, men det tror jeg blir vanskelig nå. Jeg skal i hvert fall ringe foreldrene mine og fortelle dem om hva som har skjedd, sier han.

Gratulerer!

Vinnerkupongen ble kjøpt på mobil.

Har du aldri prøvd å spille på mobilen før? Trykk her for å se hvordan du gjør det!

Supertrekning i Lotto

Du må ikke glemme at det er Supertrekning i Lotto lørdag den 14.september (helga som kommer). Her kan hele 33 personer bli Lotto-millionærer, uten å treffe på tallene i sin Lotto-kupong. For å delta i trekningen må du ha spilt Lotto siden den forrige Supertrekningen 22.juni. 33 vinnere blir trukket ut av alle Lotto-rekker som er levert siden den forrige trekningen, det betyr også at jo flere rekker du har levert, jo større er sjansen for å vinne.

Har du husket å spille i Supertrekningen i Lotto, eller vil øke dine vinnersjanser?

Spill i Supertrekningen her!

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør