Norsk Tipping prøver å få kontakt med nybakte millionærer: Fem personer har fortsatt ikke mottatt millionbeskjeden.
Norsk Tipping prøver å få kontakt med nybakte millionærer: Fem personer har fortsatt ikke mottatt millionbeskjeden. Foto: Norsk Tipping

Norsk Tipping trekker 24 millionpremier

Den 22. juni er det klart for Supertrekning igjen.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Det er snart klart for Supertrekning igjen! Telefonen fra Hamar skal gå varm i sommervarmen når Norsk Tipping ringer 24 nye Lotto-millionærer på en og samme kveld. Om du har levert Lotto siden forrige Supertrekning, kan du bli en av de heldige som vinner 1 million kroner.


Hvordan blir man med i Supertrekningen?

For å sikre deg sjansen for å vinne en millionpremie, må du ha levert Lotto siden forrige Supertrekning, som var den 20. april. Hver eneste Lotto-rekke levert mellom 20. april og 22. juni representerer et lodd i hatten i trekningen.

Om du ikke har spilt Lotto siden 20. april, har du fortsatt muligheten. Det eneste du trenger å gjøre er å levere Lotto innen lørdag 22. juni klokken 18:00.

Spill Lotto her, før 22. juni klokken 18 for å være med i Supertrekningen.

Er du fortsatt usikker på hva Supertrekning er? Vi gir deg 5 kjappe fakta om Supertrekning.

5 kjappe om Supertrekning

1. En ekstra trekning i Lotto hvor vi trekker ut ekstra mange millionærer. Dette gjennomføres i tillegg til ordinær Lotto-trekning.

2. Supertrekning gjennomføres fire ganger i året.

3. Alle som har spilt Lotto siden forrige Supertrekning er med i trekningen.

4. Jo flere Lotto-rekker du har spilt, desto flere deltagelser får du i Supertrekningen. Spiller du for eksempel ti rekker, har du sikret deg ti deltagelser i trekningen.

5. Neste Supertrekning er 22. juni, og da trekker vi ca. 24 tilfeldige spillere som vinner 1 million kroner hver.

Spill Lotto her!.

Disse fem er ferske Lotto-millionærer

Fem heldige spillere fikk sju rette i Lotto lørdag 8. juni. Det betyr at vi nå er oppe i hele 131 Lotto-millionærer – bare så langt i år! Og siden Lottos start i 1986 har nå utrolige 6330 personer fått sju rette.

En av de nybakte Lotto-millionærene er Kai Runar Andersen (66) fra Kongsberg. Han var på hytta på Oksøya i Porsgrunn da han fikk Telefonen fra Hamar med beskjeden om at han er blitt 2.796.510 kroner rikere.

- Håhåhå! utbryter heldige vinneren.

Så snart kjæresten Heidi skjønner hva som skjer, blir det full jubel og stor stemning.

- Det er helt fantastisk å bli Lotto-millionær! Nå får vi rope på naboene og feire litt, sier Kai Runar.

- Hva skal du bruke pengene på?

- Det blir hovedsakelig på «pleasure». Det er mange steder vi drømmer om å dra på ferie. Jeg spiller golf og har noen golfbaner jeg gjerne skulle ha besøkt. I tillegg har jeg lyst til å reise på cruise, fortsetter millionvinneren.

Spill Lotto her, før 22. juni klokken 18 for å være med i Supertrekningen.

(Vinnersannsynligheten for sju rette i Lotto er 1:5,4 millioner pr. rekke. Sjansen for å blir en av millionærene i Supertrekning er 1:5,5 mill. per rekke.)

Mest lest

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør