Foto: Chris Radburn (Pa Photos)

Norwich best av opprykkerne

Vi tror på gul jubel på Carrow Road når Swansea kommer på besøk. Sjekk dagens andre oddstips.

Kommersielt

Sportspills meny lørdag
Trav: Vrien V75-omgang på Leangen
Oddstips 1: QPR slår tilbake
Oddstips 2: Norwich og Palace spilles
Tippetips: Chelsea garderes
Premier League: Skader og karantener
Tippeligaen: Skader og karantener
Sjekk også: Lesernes oddstips

En spennende og variert dag på langoddsen ligger foran oss. Det er mye norsk 2. divisjon med tidlig kampstart, før tysk og engelsk fotball, og ishockey, tar over utover ettermiddagen. Så følger fransk, italiensk, spansk og nederlandsk fotball på kvelden.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
74. Färjestads - Frölunda U 3,90

Färjestads ligger fortsatt sist i Elitserien. De regjerende mesterne har ennå ikke vunnet en match etter 3 perioder. Det er så nære, så nære, men matchene har en lei tendens til å gå til spilleforlengelse. Vi kaster oss på dette uavgjort-toget i håp og tro om at det er et stykke til endestasjonen. 3,90 for en ny spilleforlengelse blir dagens langskudd.

Dagens avslag
82. Catania - Inter B 1,80

Inter sliter i Serie A. 4 poeng på de fire første kampene gjør at nedrykk er nærmere enn gull. Alle vet at Inter vil begynne å vinne kamper igjen når de kan stille toppet lag, men nedturen kan fort vare noen runder til. Å vinne på Sicilia har uansett aldri vært enkelt, her er Catania fortsatt ubeseiret og de tapte kun fire hjemmekamper forrige sesong. Dagens Inter til 1,80 i Catania er langt unna spillbart hos oss.

Dagens spill
Det er mye å gripe fatt i denne lørdagen og mange lag vi har tro på til god odds. Schalke 04, Luleå og Linköpings har vært oppe til vurdering, det har også Getafe og Stabæk, men denne lørdagen står i den engelske fotballens navn, da det spilles svært mange interessante kamper på fotballøya klokken 16.00. Vi plukker to lag fra Premier League og to fra The Championship, og lar det stå til med to dobler, en av dem til gode 5,80 i total odds, og den kommer her.

Følg engelsk fotball LIVE

51. Norwich - Swansea
Norwich har i likhet med de to andre opprykkerne 8 poeng og 2-2-3 på de syv første rundene. De tre siste spilte har gitt borteseier 2-1 mot Bolton, hjemmeseier 2-1 mot Sunderland før man tapte 0-2 mot Manchester United. Her holdt man stand lenge, man førte faktisk kampen og var nær å skape sensasjon, men som vanlig for bortelag på Old Trafford ble det tap.

Det er ingen nye skader i troppen til manager Paul Lambert. Vi kan vente samme lag som sist. Ward, Ayala og J. Vaughan er stadig ute.

Swansea har vunnet to hjemmekamper på rad, mens det går dårligere i bortekampene. Tap for Chelsea og Arsenal i de to siste borte, 0-0-3 og målscore 1-9 på bortebane totalt. Det skal sies at man har møtt ekstremt tøff motstand på reise hittil i Chelsea, Arsenal og Manchester City.

Britton (m) er tilbake. Tate og Caulker er langtidsskadet og Agustien (m) er også ute noen uker til, ellers står det bra til med den noe tynne troppen.

Lagene vant hver sin hjemmekamp i Championship forrige sesong.

Swansea nærmer seg sine første bortepoeng, og de vil nok angripe denne oppgaven noe mer offensivt og med større håp om poeng enn i de tre foregående bortekampene. Det betyr ikke at de nødvendigvis lykkes, for Norwich er i god form og har vist gode takter over tid nå. 2,00 for hjemmeseieren går an i vår bok, og vi bruker den i en dobbel.

67. Watford - Crystal Palace
Watford har lagt seg til på nedre halvdel med 2-4-4 på de ti første spilte. De er blant de svakeste hjemmelagene, og blant de mest vriene lagene å tippe også, i våre øyne. De slo Millwall 2-1 i forrige hjemmekamp, etter å ha tapt hjemmekampen mot Nottingham Forest 0-1 få dager i forveien. I den siste spilte, i Southampton, var de sjanseløse og røk 0-4, det var 14 dager siden. Rapportene tyder på at Watford spiller ok på hjemmebane, men plages av såkalt uflaks og billige baklengsmål.

En ny ving er hentet på lån fra Wolves, Kightly debuterer trolig i dag, til tross for at kampformen visstnok ikke er helt på topp. Manager Dyche ser ut til å ha noe så sjeldent som en skadefri tropp.

Crystal Palace er på det jevne med 4-2-4 på de ti første. De har vunnet to av fem bortekamper, det er allerede dobbelt så mange som de vant hele forrige sesong. De vant 3-1 i Brighton i sin forrige bortekamp, deretter spilte de 2-2 hjemme mot West Ham. Formen ser bra ut, og Palace ser ut som et bedre lag denne sesongen, et lag som kan vinne bortekamper også.

Clyne (f), Dikgacoi (m) og Garvan (m) er tilbake i laget, de har vært ute en stund men er spillere av høy klasse. Det betyr at manager Freedman har et luksusproblem i dag, da det er lite skader nå.

Det ble 1-1 her i fjor, 1-3 sesongen før. Crystal Palace har 3-1-0 på sine fire siste mot Watford. Med spillere tilbake fra skade, bedre form og større postensiale i laget enn på lenge, blir bortelaget våre favoritter. 2,90 på det beste laget er fin odds, og vi spiller denne. Dette gir oss en dobbel til 5,80. Innsats 100 kroner, spillefrist klokken 15.55.

51. Norwich - Swansea 2,00 3,05 3,10
67. Watford - Crystal Palace 2,05 2,90 2,90

Total odds 5,80

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus