Det er to kamper fra Premier League og ti kamper fra Championship på lørdagskupongen denne uken. Bonuspotten er nå oppe i ca 1,8 millioner kroner og innleveringsfristen er som vanlig klokka 15.55.

Lørdag er det ca 14 millioner kroner i Lotto-potten.


1. Liverpool - Aston Villa
De to første kampene er hentet fra Premier League. Liverpool tapte 1-3 borte mot Real Madrid i den første kvartfinalen i Champions League tirsdag kveld og står dermed ovenfor en tøff oppgave i returmøtet hjemme på Anfield kommende uke. De har meldt seg på i kampen om en topp fire-plassering i ligaen igjen etter den solide 3-0 seieren borte over Arsenal påskeaften og ligger nå på 7. plass med 49 poeng, tre bak West Ham som er nummer fire. 3-0-2 på de siste fem, men hjemme på Anfield har det blitt seks tap på rad (!) og 7-2-6 totalt etter en imponerende rekke uten hjemmetap før det. Det endte 2-0 her sist sesong, mens Aston Villa vant 7-2 (!) i det motsatte oppgjøret mellom lagene tidligere i sesongen. Henderson, Gomez, Matip, van Dijk og Origi er alle ute hos de røde, noe de fire førstnevnte også har vært en stund.

Aston Villa snudde 0-1 til seier 3-1 hjemme over Fulham søndag og ligger med det på 9. plass med 44 poeng etter at de tok sin første seier på fire kamper (0-2-2). De har brukbare 7-3-5 borte og klatrer faktisk helt opp i ryggen på Liverpool dersom det skulle bli seier på Anfield i dag. Sentrale Grealish har stått over de siste kampene og det er usikkert om han rekker dette oppgjøret. Wesley er også han på vei tilbake, men neppe aktuell allerede her.

Liverpool får tillit på lørdagskupongen, selv om hjemmeformen er under en hver kritikk. H.

2. Crystal Palace - Chelsea
Tilsvarende oppgjør forrige sesong endte 2-3 tilbake i juli fjor, mens det ble 4-0 seier til Chelsea i det omvendte møtet mellom lagene tidligere denne sesongen i en kamp som ble spilt tidlig i oktober. Crystal Palace var kanskje litt heldige som fikk med seg ett poeng hjem fra Goodison Park i bortekampen mot Everton 2. påskedag i oppgjøret som endte 1-1 takket være innbytter Batshuayis scoring fire minutter før full tid. De ligger trygt plassert på 12. plass med 38 poeng i øyeblikket og kan nok etter alle solemerker begynne å forberede seg på en ny sesong på øverste nivå også kommende sesong. 1-3-1 viser formen siste fem og hjemme på Selhurst Park har det blitt 5-5-5 så langt inneværende sesong. Tomkins, Sakho, Ferguson og McArthur er bekreftet ute, mens McCarthy og Clyne begge er på vei tilbake fra skade og kan være aktuelle nå. I tillegg så er målscoreren fra sist Batshuayi ute siden han er utlånt fra kveldens motstander.

Chelsea slo Porto 2-0 borte i den første kvartfinalen i Champions League onsdag og skaffet seg med det et strålende utgangspunkt foran returkampen hjemme i London kommende uke med 1.5 fot i semifinalen og vel så det allerede. De røk på et smått sjokkerende 2-5 tap i ligaen hjemme mot West Bromwich påskeaften og ramlet samtidig ned på 5. plass (51 poeng), poenget bak byrival West Ham som snek seg forbi to dager senere. Det var også lagets første nederlag siden tyske Thomas Tuchel overtok manageransvaret i klubben tilbake i januar. 7-4-4 borte og 2-2-1 på de siste fem i ligaen. Silva soner karantene for det røde kortet sist, ellers ser det lyst ut på skadefronten hos London-laget.

Vi tror Chelsea reiser seg etter smellen forrige helg og spiller B i kamp to. De har ikke råd til å gi bort mange flere poeng i kamper som denne dersom de skal henge med i kampen om en topp fire-plassering. Det bør være motivasjon nok.

3. Derby - Norwich
Over til Championship. Derby er faktisk det eneste laget som har vunnet på Carrow Road denne sesongen da laget slo den suverene serieleder Norwich 1-0 der tilbake i oktober i fjor i det motsatte oppgjøret mellom lagene. Wayne Rooneys Derby er på 18. plass med 43 poeng og trenger fortsatt noen poeng til for å føle seg helt trygge. Det skiller i skrivende stund åtte poeng ned til Rotherham under streken, men de har spilt både tre og fire kamper mindre enn lagene foran seg. Etter den meget viktige 2-0 seieren over Luton hjemme langfredag, kom de ned på jorda igjen 2. påskedag da de tapte 1-3 borte mot Reading. Hjemmefasiten viser 6-6-8. 1-1-3 siste fem - mens det har blitt to seire på de siste ti. Gregory, Waghorn, Ibe, Davies, Bielik, Byrne, Clarke og Edmundsson er alle ute med skade hos vertskapet.

Norwich topper Championship i suveren stil og er på god vei tilbake til Premier League igjen etter nedrykket sist sesong. De trenger nå kun fem poeng på de seks siste kampene for å være helt sikre. Tirsdag kveld tok de en imponerende 7-0 seier hjemme over Huddersfield og har finfine 8-2-0 på sine siste ti. Borte har det blitt 13-3-4 for serielederen, best i ligaen. McGovern, Byram, Rupp, Zimmermann, Gibson og Idah mangler fortsatt.

Norwich cruiser videre og får full tillit. B.

4. Queens Park Rangers - Sheffield Wednesday
QPR har fått et lite løft etter at de hentet Stefan Johansen på lån fra Fulham i vinter, selv om det ble 1-3 tap borte mot Nottingham 2. påskedag. De ligger på 12. plass med 53 poeng før denne runden og har for lengst berget plassen i divisjonen etter at de var delvis involvert i bunnstriden tidligere i år. Langfredag slo de Coventry 3-0 hjemme og har 2-1-2 på sine siste fem og totalt 9-4-7 på eget gress. I det omvendte møtet mellom lagene tidligere i sesongen ble det 1-1. Owens, Amos, Carroll og de Wijs er ute. I tillegg så er spissen Austin tiltalt av FA og står i fare for å miste oppgjøret.

Sheffield Wednesday startet sesongen med tolv minuspoeng, en straff som senere ble redusert til seks. De kommer fra en imponerende og livsviktig 5-0 seier over Cardiff på hjemmebane mandag, men de ligger fortsatt nest sist på tabellen med 35 poeng og har sju poeng opp til Birmingham (én kamp mer spilt) på trygg grunn med sju kamper igjen å spille. 4-2-14 borte. Dawson, Luongo, Odubajo, van Aken og Iorfa er alle på fraværslista til onsdagslaget.

Det er gjestene som har mest å spille for her og QPR som er favoritter. Vi helgarderer. HUB.

5. Cardiff - Blackburn
Cardiff gikk på en real 0-5 smell borte mot nedrykkstruede Sheffield Wednesday 2. påskedag og er nå nede på 8. plass med 58 poeng. Plutselig skiller det hele åtte poeng opp til en Play Off-plass med seks kamper igjen å spille etter 1-1-3 på de siste fem for waliserne. Hjemme har de også variert en god del: 7-4-9. Det motsatte oppgjøret mellom disse to lagene tilbake i oktober i fjor endte målløst. Morrison, Bagan, Bennett og Bamba mangler fortsatt.

Blackburn viser heller ingen særlig form om dagen med seks kamper på rad uten seier (0-3-3) og kun en trepoenger på de siste ti. De to siste har begge endt med tap og mandag røk de 0-2 hjemme mot et Bournemouth-lag som har våknet til liv igjen. Det betyr en 17. plass med 46 poeng. Trolig trenger de én seier til på de siste seks for å være helt trygge på at plassen er sikret. 6-3-11 på utebane. Dack, Travis, Ayal, Wharton ogRothwell er alle ute hos gjestene.

Vi tror det holder med HU i oppgjøret mellom to lag ute av form. Play Off virker dog kjørt for Cardiff, mens Blackburn trenger en seier til. De som spiller frekt andre steder, kan helgardere denne.

6. Birmingham - Stoke
Birmingham har 2-1-1 på de fire siste kampene etter at Lee Bowyer overtok manageransvaret i klubben og kommer fra fire av seks mulige poeng i de to kampene mot tøff motstand etter landslagspausen. Langfredag slo de Swansea 1-0 hjemme før det ble 0-0 borte mot Brentford tirsdag. De ligger dermed på 21. plass og riktig side av nedrykksstreken med sine 42 poeng, men Rotherham (sju poeng bak) har fortsatt fire kamper mindre spilt. Totalt har det blitt svake 5-3-12 hjemme, nest svakest i hele Championship. Det endte 1-1 i det motsatte oppgjøret mellom lagene tidligere i sesongen. Toral er ute, uten at det har all verden å si.

Stoke røk 1-2 hjemme mot Millwall 2. påskedag og kan nå vinke farvel til Play Off en gang for alle. De er på 11. plass med 55 poeng og har således lite annet å spille for enn æren og en best mulig tabellplassering i de siste kampene. Formen siste fem viser 2-1-2 og borte har de 5-9-6 før turen til Birmingham lørdag. Allen, Collins, Fox og Campbell mangler.

Det blir HU på begge de to spillforslagene, men på motivasjon er det fristende å prøve hjemmeseieren til finfin odds.

7. Preston - Brentford
Tilsvarende oppgjør forrige sesong endte 2-0, mens Preston også vant (4-2) det omvendte møtet mellom lagene tidligere inneværende sesong. Hjemmelaget har fått et lite løft etter managerbyttet nylig og har fire poeng på de to siste. 1-1 hjemme mot serieleder Norwich langfredag ble fulgt opp av en sterk 1-0 seier borte over Swansea 2. påskedag. Det betyr en 16. plass på tabellen med 48 poeng. Det meste tyder dermed på at plassen er berget for klubben fra Deepdale som står med 5-5-10 hjemme. Rudd og Bauer er begge ute også her.

Brentford måtte nøye seg med 0-0 hjemme mot svakt plasserte Birmingham tirsdag kveld og ligger nå på 3. plass med 70 poeng etter fire poengdelinger på rappen! Sju poeng skiller opp til Watford (én kamp mer spilt) på direkte opprykk når sju kamper gjenstår. Lag 1-2 rykker som kjent rett opp, mens 3-6 får Play Off. Borte har de 9-6-5, noe som er nest best i hele ligaen. Kun serieleder Norwich har tatt flere på fremmed gress. Dalsgaard, Henry og Baptiste er fortsatt ute hos tabelltreeren som nå trolig må begynne å belage seg på Play Off også denne sesongen.

Vi spiller UB i kamp sju på 96-rekkeren, men på det største kupongforslaget helgarderer vi oppgjøret - HUB. Preston har våknet til liv.

8. Barnsley - Middlesbrough
Det endte 1-0 her forrige sesong, mens det ble 2-1 seier til Middlesbrough i det motsatte oppgjøret mellom lagene inneværende sesong. Barnsley er blant formlagene i ligaen med 7-2-1 på de ti siste kampene. De ligger på en finfin 5. plass med 68 poeng i øyeblikket og kommer fra 2-1 borte over Luton i mandagens runde. Hjemme: 10-5-5. De kjemper nok i første rekke med Reading og Bournemouth om en Play Off-plass, selv om både Brentford og kanskje spesielt Swansea har begynt å vise svakhetstegn i det siste. Kane, Kitching og Williams er ute med skade.

Middlesbrough spilte 1-1 hjemme mot tabelltoer Watford 2. påskedag, lagets første poeng på tre kamper etter at de to foregående begge endte med tap. De er nede på 10. plass med 57 poeng og må nok trolig vinke farvel til en Play Off-plass nå. Borte har de 6-5-9 og formen siste fem viser 2-1-2. Tavernier, Fry, Dijksteel,Morsy og Browne skal etter rapportene fortsatt være ute.

Det kan muligens holde med H i Barnsley, men på 432-rekkeren halvgarderer vi oppgjøret - HU.

9. Bournemouth - Coventry
Det endte med 3-1 seier til Bournemouth i det omvendte møtet mellom lagene tidligere sesongen. Det var for øvrig første gang disse to klubbene møttes i en offisiell kamp siden februar 2013. Bournemouth er tilbake i form med tre strake seire etter en lengre periode med varierende prestasjoner og resultater og kommer fra en komfortabel 2-0 seier borte over Blackburn på Ewood Park mandag. De er nå på 7. plass med 65 poeng, men det skiller kun ett poeng opp til Reading på den siste Play Off-plassen som i tillegg har én kamp mer spilt. 12-3-5 hjemme i sør. Cook er skadet og ikke aktuell, mens Stanislas er tvilsom.

Coventry tok en livsviktig 3-1 seier hjemme over formsvake Bristol City mandag i en kamp der Leo Østigård noterte seg for sin første scoring for klubben. Det betyr en 20. plass på tabellen med 42 poeng og en luke på sju poeng ned til Rotherham under streken på 22. plass som riktignok har tre kamper mindre spilt før helgens runde. Svake 2-5-12 på utebane er faktisk dårligst i hele ligaen. 2-1-2 på de siste fem. Dabo, Sheaf og Jones mangler, mens Rose er usikker.

Formsterke verter på Play Off-jakt får tipset mot serienes svakeste bortelag. H i kamp ni.

10. Bristol City - Nottingham
Ustabile Bristol City sliter med skader om dagen og gikk mandag på sitt tredje strake tap da laget røk 1-3 mot Coventry på bortebane. De er på 14. plass med 49 poeng, så plassen er etter alle solemerker berget. Hjemme i Bristol har det blitt 7-2-11 og i det omvendte møtet mellom lagene i oktober ble det seier 2-1. Walsh, Bell, Martin, Mawson, Dasilva, Adelakun og Weimann skal i følge rapportene alle være ute.

Nottingham tok en viktig trepoenger mandag da QPR ble slått 3-1 hjemme på City Ground, noe som betyr en 15. plass på tabellen og trolig fornyet kontrakt. Det var lagets andre strake seier og med full pott i dag passerer de også vertene på tabellen i Championship. De har 6-5-9 borte og 2-2-1 på de fem siste. Arter og Lolley er fortsatt ute.

Synes det er litt bingopreg over denne. Vi satser derfor på HB. Det er fristende å gå for B, men plutselig slår vertene til når man minst aner det samtidig som vi anser det som minst sannsynlig med poengdeling.

11. Huddersfield - Rotherham
Huddersfield fikk så hatten passet borte mot serieleder Norwich tirsdag kveld denne uken i en kamp de til slutt tapte hele 0-7. De ligger nå på 19. plass med 43 poeng og trenger fort noen poeng til for å berge plassen i divisjonen. Sju kamper gjenstår og åtte poeng skiller ned til Sheffield Wednesday og Rotherham under streken. 8-5-6 hjemme. Det omvendte oppgjøret mellom lagene tidligere i sesongen endte 1-1. Toffolo, Aarons, Eiting, Koroma og Schindler mangler, mens Vallejo skal være tvilsom.

Rotherham gikk inn i landslagspausen med fornyet optimisme etter seieren borte over Bristol City, men i påska ble det to strake tap for det nedrykkstruede laget. 0-1 borte mot Millwall langfredag ble fulgt opp av et skuffende 0-3 tap hjemme mot tabelljumbo Wycombe 2. påskedag som nå er bare to poeng bak. De har sju poeng opp til Birmingham på trygg grunn med fire kamper til gode og formen siste fem sier to seire og tre tap. 4-3-11 hjemme er dårligst i ligaen. Mattock er ute.

Noe sier oss at tirsdagens bortekamp mot Norwich ble nedprioritert og at alt fokus handler om tre poeng og fornyet kontrakt for Huddersfield her. Vi spiller derfor H i kamp elleve på lørdagskupongen.

12. Wycombe - Luton
Tabelljumbo Wycombe så lenge fortapt ut sist på tabellen i Championship, men etter to strake seire og 3-1-1 på de siste fem er plutselig et lite håp tent. De slo Blackburn 1-0 hjemme og Rotherham 3-0 borte i påska og har nå ni poeng opp til Birmingham på sikker mark med seks kamper igjen å spille. 5-5-10 hjemme. Det omvendte møtet mellom lagene tidligere i sesongen endte med 2-0 seier til Luton. Jacobson, Obita og Gape mangler for vertene.

Luton kommer fra to strake tap. Mandag ble det 1-2 hjemme mot Barnsley, tre dager etter at laget røk 0-2 borte mot Derby. De ligger trygt plassert på 13. plass med 50 poeng og har kun æren og en best mulig tabellplassering å spille for i de siste kampene av sesongen. På de åtte siste kampene har det blitt to seire, to tap, to seire og igjen to tap. Dersom dette mønsteret fortsetter blir det tre poeng i dag....7-2-11 borte før denne. Lockyer og O'Kane er begge ute, noe de også har vært noen kamper nå.

Motivasjonen er hos hjemmelaget. Det er litt fristende å prøve Wycombe-seier, men vi spiller HU på 96-rekkeren og helgarderer kampen på det største kupongforslaget lørdag - HUB.

Sportspills 96-rekker:
1. Liverpool - Aston Villa H

2. Crystal Palace - Chelsea B

3. Derby - Norwich B

4. Queens Park Rangers - Sheffield Wednesday HUB

5. Cardiff - Blackburn HU

6. Birmingham - Stoke HU

7. Preston - Brentford UB

8. Barnsley - Middlesbrough H

9. Bournemouth - Coventry H

10. Bristol City - Nottingham HB

11. Huddersfield - Rotherham H

12. Wycombe - Luton HU


Sportspills 432-rekker:
1. Liverpool - Aston Villa H

2. Crystal Palace - Chelsea B

3. Derby - Norwich B

4. Queens Park Rangers - Sheffield Wednesday HUB

5. Cardiff - Blackburn HU

6. Birmingham - Stoke HU

7. Preston - Brentford HUB

8. Barnsley - Middlesbrough HU

9. Bournemouth - Coventry H

10. Bristol City - Nottingham HB

11. Huddersfield - Rotherham H

12. Wycombe - Luton HUB