Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Tippetips: Bonuspotten skal ut - over 4 mill i tolverpotten
Oddstips: Fyldig oddsprogram lørdag - sjekk våre analyser
Oddssingel PL: Ingen suksess for Mourinho
Oddssingel PL: Arsenal kan gå på en smell
V75 Bjerke: Bjerke med Gulljackpot i lørdagens V75
Håndball-EM herrer:
Her er kampoversikten og sendetidspunkter
Eurojackpot fredag: Heldig nordmann ble millionær

Det er et meget omfattende langoddsprogram vi har foran oss lørdag. Det spilles åtte kamper i Premier League og det er full runde i Championship. Bundesliga starter opp igjen denne helgen etter en måneds vinterpause og Erling Braut Haaland kan få sin debut for Borussia Dortmund som skal i bortekamp mot Augsburg. Ellers er det kamper i både La Liga, Serie A og Ligue 1. Det er masse vintersport på menyen. Verdenscup langrenn fra Nove Mesto, det er hopp menn fra Tyskland, stafett menn skiskyting fra Ruhpolding og det er verdenscup utfor for menn i Wengen. Mens kvinnene kjører storslalåm i Laax. Håndball-EM byr på tre kamper i hovedrunden fra gruppe 1. På hockeyfronten er det full serierunde i SHL, et par kamper i Get-ligaen her hjemme og det er en rekke kamper fra NHL.

NB! Førstepremiepotten i Lotto er på 14 millioner kroner lørdag. Lever kupongen før klokken 18:00 lørdag her!

Norwich - Bournemouth H 2,15 (spillestopp kl 15.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Bunnoppgjør på Carrow Road. Norwich trenger et lite mirakel om de skal tette gapet på syv poeng frem til Watford, som er over nedrykksstreken, men en seier mot tabellnabo Bournemouth vil gi Daniel Farkes mannskap nytt håp. Problemet er bare at formen til kanarifuglene er forferdelig. De står med ni Premier League-kamper på rad uten seier, men de har levert positiv fotball i kampene mot Arsenal, Leicester, Tottenham og Crystal Palace, som alle har endt uavgjort.

Ni tap, én uavgjort og kun én seier på de elleve siste kampene gjør at Bournemouth har vært i fritt fall på tabellen. Nå ligger de på nest sisteplass. Det mest bekymringsfulle er at Eddie Howes menn har tapt de tre siste kampene i Premier League mot lag de burde være på høyde med. De tapte 0-2 mot Brighton i romjulen, deretter 0-4 mot West Ham 1.. nyttårsdag, og 0-3-nederlaget mot Watford på Vitality Stadium. Resultatene bekreftet at the Cherries nå er en av fremste kandidatene til å rykke ned i mai. Bournemouth opplever en skadekrise, og det er nok litt av forklaringen på de svake resultatene. Mot Norwich mangler Josh King, Junior Stanislas, Jefferson Lerma, Charlie Daniels, David Brooks og Chris Mepham. Norwich på sin side får tilbake spissen Teemu Pukki.

Bournemouth tapte klart mot Watford sist. Får de ikke tilbake flere spillere snart, er risikoen stor for at de rykker ned, tror jeg. For Norwich er dette en nøkkelkamp. De trenger tre poeng i denne matchen om ikke gapet opp til lagene over nedrykksstreken skal bli for stort.

Den finske målmaskinen Teemu Pukki er tilbake hos Norwich. Han er viktig. Et skadeskutt Bournemouth går på et nytt tap her. Oddsen på Norwich-seier er 2,15. Spillestopp kl. 1555.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset