Nottingham Forest - Wolverhampton

Odds: 2.50 - 3.15 - 2.65

Kampstart onsdag 11. januar kl 20.45

Spillestopp kl 20.44 Live odds etter kampstart

City Ground

Kampen vises på Viasport 2 og Viaplay

Vi tror Nottingham Forest vinner. Det spiller du på her til 2.50 i odds

Nottingham Forest tar i mot Wolverhampton til kvartfinale i ligacupen onsdag kveld, og ønsker å slå tilbake etter fadesen mot Blackpool i FA-cupen.

Sist lørdag var det tredje runde i FA-cupen, og Forest røk hele 1-4 borte mot Blackpool, mens Wolverhampton holdt Liverpool til 2-2 i sin kamp. For ulvene betyr det omkamp hjemme på Molineux neste uke.

Nottingham Forest stilte reservepreget

Til Nottingham Forests forsvar hvilte de flesteparten av sine antatt beste spillere i oppgjøret mot Blackpool.

I kampen for å overleve i Premier League ble det rotert på mannskapet, og Steve Cooper fikk se sine nest beste menn bli revet i fillebiter av laget som ligger i bunnen av Championship.

Nottingham Forest hadde mest ball(63-37), flest skudd(20-13) og det var likt i skudd på mål(5-5). Likevel sto det 4-0 til hjemmelaget da klokken passerte 90 minutter.

Forest fikk trøstemålet sitt da Ryan Yates reduserte i det 92. minutt, men det var selvsagt for sent, og de måtte reise hjem til Nottingham med halen mellom beina.

Til oppgjøret mot Wolverhampton kommer de garantert til å stille sitt beste lag, og hjemme på City Ground har de vært svært vanskelige å ha med å gjøre for alle. Liverpool måtte reise hjem med tap i slutten av oktober, mens Chelsea kriget seg til uavgjort 1. januar.

Vi tror også Wolverhampton får en tøff kveld på onsdag.

Wolverhampton med sterkt resultat mot Liverpool

Wolverhampton sliter i bunnen av Premier League, og ligger i skrivende stund nest sist på tabellen med sine 14 poeng på 18 kamper.

I FA-cupen mot Liverpool på Anfield hvilte også Wolverhampton noen spillere fra start, men bet likevel godt fra seg mot frynsete Liverpool-lag.

Alisson Becker i Liverpools mål er vanligvis til å stole på, men på lørdag var han i det gavmilde hjørnet. Han forærte Wolverhampton det første målet med en hårreisende pasning som gikk rett i beina på Goncalo Guedes.

Darwin Nunez og Mohamed Salah snudde kampen like før og etter pause, men nok en gang skled Wolverhampton enkelt gjennom Liverpool-forsvaret, og med litt flyt utlignet Hwang Hee-chan.

De kunne også sikret avansement til fjerde runde, men VAR hadde ikke kameraer som viste om Matheus Nunes var offside eller ikke på 3-2 scoringen, og da ebbet kampen ut med 2-2 og omkamp.

Resultatet bør uansett ha gitt laget sårt tiltrengt selvtillit, for det har vært en tung sesong så langt for ulvene, som sliter veldig med å score. Kun 11 mål på 18 kamper i Premier League er tynt, og den eneste seieren på bortebane kom andre juledag. Da slo de Everton 2-1.

Dette blir jevnt og målfattig

Det er to lag som scorer lite mål som møtes i Nottingham onsdag kveld. Både Nottingham Forest og Wolverhampton kjemper en vill kamp for å overleve i Premier League, og en cupkamp der det er vinn eller forsvinn kan være et fint avbrekk.

Hjemme på City Ground har mannskapet til Steve Cooper etterhvert fått brukbart sving på sakene. De slo West ham 1-0 hjemme i andre serierunde, men så kom det tre tap på rad(0-2 mot Tottenham, 2-3 mot Bournemouth og 2-3 mot Fulham).

Siden det har de spilt seks kamper på rad uten tap, og slo som nevnt Liverpool 1-0 i serien, samt at de banket Tottenham 2-0 i ligacupens tredje runde.

Wolverhampton på sin side har slitt med effektiviteten hele sesongen, og har som nevnt kun scoret 11 mål i Premier League, noe som er svakest av alle. De scoret to mot Liverpool, men det var mot et Liverpool-lag som fortsatt deler ut julegaver.

Dette tror vi blir et jevnt og målfattig oppgjør, men kampen går foran et entusiastisk publikum på City Ground, og det gjør at vi går for hjemmeseier.

Vårt tips er at Nottingham Forest vinner. Det spiller du på her til 2.50 i odds