Gå til sidens hovedinnhold

Ny festkveld med de norske håndballjentene

Norge har imponert voldsomt i håndball-EM. I kveld er det duket for ny fest med Nora Mørk & co.

Håndball-EM er vel i gang i Danmark og i kveld er det fire kamper som skal spilles.

Romania - Norge handikap 0-10 - 1,85 (spillestopp kl 20.25)
Ikke lett å se hvem som skal stoppe Norge i dette mesterskapet. 35-22 mot Polen i åpningskampen. To dager senere var det kamp mot Tyskland som flere har sett på som en mulig medaljekandidat. Det endte med 42-23 seier til Norge og seiersmargin på 19 mål. Nora Mørk spilte til ti på VG-børsen og kaptein Stine Bredal Oftedal gjorde også en kanonkamp. Evigunge Camilla Herrem fortsetter å levere i verdensklasse på sin kant og usikkerheten rundt keepersituasjonen har foreløpig ikke vært veldig merkbar.

Klikk her for å levere dette tipset

Romania innledet med tremålstap mot Tyskland og deretter firemålsseier mot Polen. Det sier i grunnen ikke allverden, men tremålstap mot Tyskland er ikke altfor imponerende.

Onsdag er det ca. 265 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

Synkende odds på Norge

Oddsen senkes støtt og stadig på handicapene i kveldens kamp. Søndag kveld var oddsen på 0-9 på 1,85. Denne er nå senket til 1,60, mens handicapet 0-10 har "overtatt" oddsen på 1,85. Holder Nora Mørk og hennes lagvenninner farten og spillegleden oppe også mandag kveld er det duket for ny storseier for Norge. Handicap 0-10 betyr at Norge minst må vinne med elleve mål. Det er bare å satse mot lukene og lykke til.

Klikk her for å levere dette tipset

Kommentarer til denne saken