Potten var på godt over 10 millioner kroner i kveldens Lotto-trekning. Potensielt kunne det bli fjorten Lotto-millionærer. I stedet cashet en kupong inn hele potten på 14.408.175 kroner alene. Den heldige vinneren er fra Rogaland.

Spill Lotto her!

Rogalendingen spilte på følgende tall:

Lotto-tallene: 14 - 20 - 22 - 25 - 26 - 31 - 32

Tilleggstallet: 17

Lojal spiller

Den ferske Lotto-millionæren er en mann fra Sandnes. Han hadde ikke en millionpremie i tankene da Norsk Tipping slo på tråden etter trekningen. Dermed ble det mildt sagt sjokktilstander da han tok opp røret.

- Er det mulig? Hahaha! Er du sikker? Dette er ingen spøk?

Da Norsk Tipping kunne fortelle han at han hadde levert en 10-ukerskupong med vinnerrekka 30. november på mobil i fjor, trodde han mer på at dette faktisk var sant.

- Jeg har spilt Lotto i mange år, men jeg trodde aldri at denne dagen skulle komme. Dette er som en drøm, sier den heldige vinneren mellom latter og tårer. Hva han skulle bruke premien sin på, hadde han ikke helt klart for seg.

- Nei, dette må vi sette oss ned og tenke litt på. Men vi har flere barn, så mye vil selvfølgelig dryppe på dem, sier den lykkelige Lotto-millionæren, som ønsker å holde seg anonym.

Gratulerer til kveldens heldige vinner!

Vi gratulerer med den fantastisk flotte premien!Føler du deg heldig?

Lørdag som kommer er det nok en gang klart for Lotto-trekning. Mon tro om neste gang er din tur? Førstepremiepotten vil ligge på rundt 14 millioner kroner neste gang. Blir du alenevinner får du alt. Er det flere som vinner deles den på alle med sju rette.

Spill Lotto her, lykke til!

(Vinnersannsynlighet for førstepremie i Lotto er 1:5,4 mill. pr. rekke)