*Nettavisen* Sportspill.

Ny maktdemonstrasjon av Norge

Kumamoto, Japan 20191202. Ingvild Kristiansen Bakkerud jubler under kampen mellom Slovenia og Norge i Aqua Dome Kumamoto.

Ingvild Kristiansen Bakkerud gjorde en kanonkamp for Norge i VM-kampen mot Slovenia mandag. Foto: Vidar Ruud (NTB scanpix)

Norge trøblet i 1. omgang mot Slovenia i går, men gjorde en strålende 2. omgang og vant stort igjen. I dag venter lunefulle Serbia.

03.12.19 12:06

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
Oddstips: Fyldig oddsprogram tirsdag - sjekk våre analyser
Oddssingel PL: Palace forlenger desember-marerittet for Bournemouth
Oddssingel håndball-VM: Ny maktdemonstrasjon av Norge
Oddssingel Ligue 1: Historien taler for poengdeling
V65 Momarken:
Kvasnes rir jackpotbankeren på Momarken
V64 Jägersro:
Vi jakter ny V64-opptur fra Sverige
Håndball-VM kvinner: Oversikt over kamper, tider og lagene som skal møtes

Det er midtukerunde i både Premier League og Ligue 1 og allerede tirsdag er det to kamper fra Premier League på langoddsprogrammet. I Ligue 1 spilles det fire kamper. I håndball-VM spilles det sju kamper denne tirsdagen. Ellers er det klart for åttedelsfinaler i Champions League ishockey og her hjemme er det kamp mellom Frisk Asker og Stavanger Oilers i Get-ligaen. Natt til onsdag spilles det ti kamper i NHL. Forøvrig spilles det cupfotball i både Italia og Belgia denne tirsdagen.

NB! Onsdag er det ca 162 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Norge - Serbia handikap fulltid 0-7 - B - 1,85 (spillestopp kl 12.25)

Norge innledet håndball-VM i Japan lørdag med å knuse Cuba 47-16 og var også store favoritter mot Slovenia mandag. Men sleit i første omgang og var kun to mål foran i starten av 2. omgang. Men deretter var det kun et lag på banen og Norge vant tilslutt med utklassingssifrene 36-20.

Serbia vant sin gruppe i VM i Tyskland for to år siden, men røk 29-31 for Montenegro i åttedelsfinalen og endte på 9. plass i det mesterskapet. I EM i Frankrike i fjor endte laget helt sist i sin gruppe og på 11. plass totalt. Frankrike vant EM da. Slo Kina 46-27 i går , mens Angola ble slått 32-25 i åpningskampen.

Norge er naturligvis store favoritter også i dag, men Serbia er normalt et bedre lag enn Slovenia. Serbia kan nok klare å holde tapssifrene nede i dag og 1,85 i odds på at Serbia maks taper med seks mål blir vårt utvalgte spill.

Klikk her for å levere dette spillet

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.