Manchester United scorer mål som aldri før om dagen og har nå for alvor fått opp dampen i kampen om en plass i neste sesongs Champions League. Vi tror på nye scoringer og tre poeng i kveld når et Southampton-lag uten allverden å spille for kommer på besøk! Det er så mye offensiv kraft i dette United-laget nå at dette kan fort bli en ny målfest.

NB! Onsdag er det ca 45 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Manchester United - Southampton - over 3,5 mål - 2,35 (spillestopp 20.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Premier League. Manchester United går som toget om dagen og står med fire strake seire samtidig som målene renner inn. Det har blitt 4-1-0 etter oppstarten og torsdag tok de en sterk 3-0 seier borte over Aston Villa. Pene 10-5-2 hjemme på Old Trafford der tilsvarende møte forrige sesong endte med 3-2 seier. De er nummer fem med 58 poeng når fire runder og har for alvor fått kontakt både med Chelsea og Leicester i kampen om en topp fire-plassering. Og med tanke på at både Chelsea og Leicester gikk på stygge bortetap i helgen, tar Manchester United seg opp på 3. plass med seier i kveld.

Southampton delte poengene i torsdagens bortekamp mot Everton i et oppgjør som til slutt endte 1-1 i en kamp de ledet 1-0. Har plassert seg som nummer tolv i øyeblikket med 44 poeng og har stort sett bare æren og en best mulig sluttplassering å spille for de siste rundene. Bedre borte enn hjemme: 8-3-6 på utebane. Vestergaard er usikker, mens Boufal, Valery og Djenepo alle er ute hos gjestene.

Vi kan ikke spekulere imot Manchester United slik de framstår om dagen. I tillegg har gjestene lite å spille for i kveld. Spillmessig prøver vi derimot en annen variant. Vi tror på en målrik affære på Old Trafford i kveld og satser på over tre scoringer i oppgjøret. 2,35 i odds er greit betalt på det utfallet.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset