Foto: Adrian Dennis (AFP)

Ny nedtur for Liverpool

Etter svak innsats mot Sunderland, tror vi ikke de slår erkerivalen Everton heller.

Kommersielt

Sportspills meny tirsdag:
Oddstips 1: Bayern fikser avansement
Trav Forus tirsdag kveld: Ny seiersmaskin fra Refsland
Lunsjtrav Drammen: Nå er det tid for Dorado

Tirsdagens langoddsprogram er variert og inneholder flere storkamper. Etter finsk og svensk hockey og fotball fra lavere divisjoner i Frankrike og Tyskland, spilles det Champions League, Premier League og annen engelsk fotball fra klokken 20.45.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd
27. Cardiff - Hull U 3,00
Hull har spilt uavgjort i sine fem siste, holder en 9. plass og jakter play-off. Cardiff har 6. plassen, men spiller mye uavgjort og formen er bare middels. Hull skal ha kapasitet til å ta poeng på Cardiff City Stadium denne gangen, og vi prøver et langskudd på U til 3,00 når to jevngode lag møtes.

Dagens avslag
Sluttspillkampene i Elitserien.
I dag møtes Färjestads og HV 71, og Frölunda og Brynäs, til match nummer to av inntil 7. Det er så jevnt så jevnt mellom disse, samt en liten x-faktor i at sluttspillkampene ofte lever sitt eget liv. I valget mellom å spille uavgjort i begge matcher eller la det hele ligge, velger vi det siste.

Dagens spill
Vi har kommet med tips til kveldens kamper i Champions League, og runder av kvelden med en dobbel fra den engelske delen av menyen.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

47. Liverpool - Everton
Premier League. Dette Merseyside-derbyet var oppsatt 25/26 februar-helgen, men ble utsatt på grunn av Liverpools cupfinale mot Cardiff.

Lite fungerte for Liverpool i helgens bortekamp mot Sunderland. Fra å sløse med målsjansene har man nå beveget seg i retning av å ikke skape sjanser i det hele tatt, sier Liverpool-fansen i gangene hos Nettavisen. Og slik så det unektelig ut også, ganske så planløst. 4-8-1 på Anfield er tallenes tale så langt. Etter nedturen mot Sunderland ligger det en reaksjon i luften i kveld, men så er motstanden flere hakk hvassere også.

Kaptein Gerrard (m) var på benken lørdag, men spiller trolig denne. Johnson (f) er usikker, Agger (f) ute med skade.

Everton er inne i en god periode igjen, de har blitt vriene å slå, noe Tottenham fikk erfare da de tapte 0-1 på Goodison Park i helgen. 3-3-0 på de seks siste gjør Everton til fjerde beste lag på formtabellen. 4-4-5 på bortebane totalt.

Pienaar (m) er tilbake i troppen etter å ha stått over mot Tottenham. Rodwell (m) og Jagielka (f) er også tilgjengelige etter skadefravær.

Dette er et av de store derbyene på fotballøya, og de fem siste innbyrdes på Anfield har endt 2-2, 1-0, 1-1, 1-1 og 1-0.

Liverpool er nesten nødt til å gjøre en bedre kamp nå enn de gjorde mot Sunderland, men det spørs om de forbedrer seg nok til å slå byrivalen. Everton er i form og møter et litt famlende hjemmelag, og vi levner de blå gode sjanser til å få med seg poeng. Sportspill.nos tips er UB til 1,83 i odds.

29. Doncaster - Reading
Championship. Doncaster kjemper hardt i bunnen av tabellen og fikk en oppmuntring da de kom tilbake borte mot West Ham og fikk med seg ett poeng etter scoring av Coppinger i helgen. Med 1-3-2 på de seks siste viser Doncaster at de ikke gir seg uten kamp, men det er sjelden det holder til 3 poeng. 4-7-5 på hjemmebane.

Martis (f), Woods (m) og Bamogo (a) er usikre grunnet skader. Stock og Friend er ute.

Reading er det definitive formlaget i Championship. Med 8 strake seire og en målscore på 13-2 i disse, har de meldt seg på i kampen om direkte opprykk. Sist helg var de flere hakk bedre enn habile Leicester og vant fortjent 3-1 etter å ha styrt kampen hele veien.

Jimmy Kebe (m) kan være tilbake, mens Connolly (f) og Griffin (f) trolig står over igjen, men forsvaret har fungert veldig bra uten dem.

Innbyrdes oppgjør viser at Reading har 6-1-0 på syv spilte mot Doncaster. De har vunnet 3-0, 2-1 og 1-0 på de tre siste besøkene på Keepmoat.

Doncaster er et slitelag som aldri gir seg, og de har knepet poeng på det flere ganger den siste tiden. Likevel tror vi Reading vinner denne kampen uten alt for store vanskeligheter, da de knapt slipper inn mål og viser stor vinnervilje, de er trolig det beste laget i Championship for tiden. 1,75 på B spilles, og Sportspill.nos dobbel blir dermed på 3,20 i odds. Innsats 100 kroner.

29. Doncaster - Reading 3,55 3,10 1,75
47. Liverpool - Everton (0-1) 2,95 3,40 1,83

Total odds 3,20

Klikk her for å levere Sportspills dobbel

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus