*Nettavisen* Sportspill.

Ny norsk Joker-millionær

 

Kvinne fra Oslo kan kalle seg millionær etter kveldens Joker-trekning.

18.03.20 21:32

En dame fra Oslo ble trukket ut som kveldens Joker-kandidat. Norsk Tippings maskin Ask fikk velge for henne, og allerede på valg nummer to ble det Joker for den heldige spilleren. Hun får godte seg med over en million kroner denne onsdagen. 1 180 000 kroner er på vei til kvinnen fra Oslo.

Joker-tall:

4 - 4 - 0 - 7 - 6

Ikke glem at du kan spille Joker hver onsdag og lørdag. Kupongen kan du levere sammen med Vikinglotto og Lotto-kupongen din. Klikk her for å spille.

Dobbel Jackpot i Vikinglotto

Hele 134 millioner kroner lå denne onsdagen og ventet på en heldig vinner at Vikinglotto. I kveld ble verken første- eller andrepremien loddet ut, og vi sitter igjen med dobbel-Jackpot. De to største premiene fortsetter å vokse. Neste uke kan du vinne ca. 166 millioner kroner i Vikinglotto.

Trykk her for å prøve lykken i Vikinglotto neste uke!

Hovedtall:
4 - 20 - 24 - 31 - 35 -39

Vikingtall:

4

Mangemillionær på andrepremie

- Dette er helt uvirkelig. Jeg har ikke ord. Jeg har tenkt at det er umulig å vinne, men nå ble det virkelig. Tusen takk!

Det var reaksjonen til en svært glad mann fra Trondheim forrige onsdag. 6 rette på kupongen gjorde spilleren til millionær. Andrepremievinneren fikk fylt på kontoen sin med 7 307 700 kroner, og onsdagen i mars gikk vel dermed trygt inn i minnebøkene hans.

Trykk her for å spille Lotto!

Gigantisk pott

Det er ingen som har prikket inn fem rette i tillegg til stjernetallene i Eurojackpot siden 7.februar da en tysker kunne godte seg med 915 millioner kroner i premie. Potten har bare vokst og vokst siden det, og denne fredagen kan du vinne ca. 817 millioner kroner i Eurojackpot, den nøyaktige summen kommer an på valutakursen den dagen. Trykk her for å spille.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag