Foto: JUAN MEDINA (REUTERS)

Ny smell for Real Madrid?

Sjekk hvordan du kan tjene penger på en Real nedtur.

Kommersielt

La oss skru tiden et år tilbake. Real Madrid og Barcelona ligger øverst på tabellen og kjemper om seier i Primera Division. Real Madrid taper El Clasico på hjemmebane med 2-6. Etter dette blir det for vanskelig for Real, de mister fullstendig motet og taper de resterende kampene.

Gå ikke glipp av dagens travtips.

Før årets El Clasico i Madrid sto Real med 15-0-0 på hjemmebane og 12 strake seire. Også i år tapte hovedstadslaget mot Barcelona, og med det er man havnet tre viktige poeng bak i kampen om seriegull. Sannsynligvis vil det være umulig å hente inn disse poengene. Enkelte vil hevde at Barcelona har et par vanskelige kamper igjen, men Real Madrid ender trolig på andreplass uansett hva de selv presterer resten av sesongen. Vil vi få se en kopi av fjorårets serieavslutning fra hovedstadslaget?

Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!

Almeria har 3-2-0 på sine fem siste hjemmekamper. Det inkluderer et fint 2-2 resultat mot Barcelona, kanskje verdens beste fotballag i øyeblikket. Almeria har 7-6-2 på hjemmebane totalt, og plassen er i ferd med å sikres for neste sesong.

Innbyrdes oppgjør viser at Almeria spilte 1-1 og vant 2-0 over Real Madrid i de to forrige tilsvarende.

Real Madrid tar med Castillas Mateos og Juanfran i troppen denne gangen, mens Garay er suspendert og Raul, Metzelder, Kaka, Drenthe og Pepe er skadet. Almeria har også noen spillere på skadelisten, men det er ikke de to troppene som er grunnlaget for dette spillet, det er skuffelsen Real Madrid må føle etter at de nok en gang sviktet da det gjaldt som mest. Her går man for gull atter en gang, men ryker for Barcelona i serien og for Lyon i Champions League.

Nå gjenstår det å se hvor sterkt dagens Real Madrid er når det kommer til mental innstilling og troen på det næmest umulige. I fjor gikk vi dessverre glipp av en del høye odds før vi oppdaget at Real ga opp etter El Clasico-tapet. Nå får vi servert tilsvarende muligheter på nytt, og denne gangen slår vi til.

At Almeria klarer minst uavgjort på hjemmebane mot Real Madrid for tredje gang på rad, belønnes med 3,30. I våre øyne er det spillbar odds, det eneste som er irriterende er at vi ikke får spilt kampen som single.

Få tipsene først: Følg Sportspill.no på Facebook.
Hold deg oppdatert: Få scoringsvarsel for ditt favorittlag!

Svensk ishockeyfinale
Djurgården og HV71 ble ikke uventet de lagene som tok seg hele veien til finalen i sluttspillet. Disse ble nummer to og en i seriespillet, nå skal Sveriges mestere kåres i en best av inntil syv kamper finaleserie. Dette er kamp 1.

Begge disse lagene har spilt ti kamper på veien til finalen, fem kvartfinaler og fem semifinaler. Djurgården spilte under 5,5 mål i 8 av sine 10 kamper, HV71 spilte under i 7 av sine 10. I seriespillet ble det tre over og to under mellom disse, men trenden er at det blir tettere kamper med litt færre mål i snitt i sluttspillet.

Med tilnærmet skadefrie lag og ikke minst to meget gode keepere på banen, burde det være svært gode sjanser for enda en kamp under 5,5 mål. Vi spiller under til 1,55 i ods sammen med objektet over, og dagens spill blir en dobbel til 5,12 i odds. Vi satser 100 kroner.

105. Djurgården - HV 71 - o/u 5,5 mål 1,90 1,55
113. Almería - Real Madrid (1-0) 3,30 3,65 1,67

Total odds 5,12

Klikk her for å levere dagens spill.

Andre mulige vinnere på dagens langoddsprogram er Brøndby, Hinna og Søgne, men 1,25 på sistnevnte er lavere enn vi håpet på.

Sportspill.no on Facebook

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus