Tallene er brutalt lesning for Leeds-fansen. Yorkshire-laget har nemlig ikke vunnet noen av de ni siste kampene i toppdivisjonen på Molineux, som er Wolverhamptons hjemmebane.

Klikk her for å spille på at Wolverhampton vinner mot Leeds til 2,05 i odds

Forrige gang Leeds vant mot Wolves på bortebane var i september 1973. Det er altså 48 år siden. Wolverhampton har vunnet de fem siste hjemmekampene på rad.

Status er at Leeds kun har vunnet én av de fem siste Premier League-møtene. De vant 4-1 på Elland Road i 2004. Vi tror Leeds får problemer i West Midlands.

Wolverhampton - Leeds

Odds: Wolverhampton vinner og holder nullen - 3,55 i odds

Kampstart fredag 18. mars kl. 21.00

Spillestopp kl 20.44 Live odds etter kampstart

Molineux Stadium

Slik ser du kampen:

Den vises på TV 2 Sport Premium 1

Vi tror at Wolverhampton vinner og holder nullen. Det kan du spille på her til 3,55 i odds

Wolverhampton slo Everton 1-0 forrige helg på Goodison Park, og de kan øke sjansene ytterligere for spill i Europa neste sesong med tre poeng i fredagens hjemmekamp mot Leeds.

Bruno Lages lag startet sesongen med tre strake 0-1-tap, men det var likevel positive ting å spore og den nye manageren klarte å snu ting veldig raskt.

Nå er det ca. 872 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Klikk her for å bli med i fredagens trekning

Etter å ha vunnet åtte av de siste 13 kampene i Premier League, de har kun tapt poeng mot Chelsea, Arsenal, West Ham og Crystal Palace, befinner de seg på åttendeplass, fire poeng bak Arsenal som innehar fjerdeplassen som gir Champions League-spill neste sesong.

Målløse på bortebane

Leeds har tapt de tre siste bortekampene i Premier League med 0-10 sammenlagt. Den gamle storheten fra Yorkshire har ikke tapt fire kamper på rad uten å score siden februar 1927.

Fredag kan de gjenta den prestasjonen.

Nå møter de et av de beste defensive lagene i Premier League. Wolves har holdt nullen i elleve kamper denne sesongen i Premier League, det er bare de fire topplagene som har holdt tett bakover flere ganger.

Leeds på sin side har ikke klart å holde nullen i de 15 siste ligakampene, og det er den verste defensive perioden for Leeds siden de gikk 17 kamper på rad uten å holde tett fra oktober 2004 til januar 2005.

Nå er det ca. 872 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Klikk her for å bli med i fredagens trekning

På 29 ligakamper denne sesongen har Elland Road-laget sluppet inn 65 mål, to mer enn noe annet lag i Premier League.

Statistikken er utvilsomt på Wolverhampton sin side.

Ikke nok med det. Wolves har vunnet fire av de siste fem ligakampene som er spilt på en fredag.

Bamford fra start igjen?

Wolves-spissen Pedro Neto er enda en gang ute med en skade i foten. Også forsvarsspillerne Nelson Semedo og Ki-Jana Hoever er fortsatt ute, men Hwang Hee-chan er friskmeldt.

Leeds har fått en positivt nyhet siden både Liam Cooper og Kalvin Phillips er tilgjengelig igjen etter å ha vært lenge ute med skader.

Patrick Bamford er også aktuell fra start etter å ha spilt 1. omgang mot Norwich, men Rodrigo må testes på kampdagen på grunn av en muskelskade.

Siden Wolves har vunnet syv av de siste åtte kampene mot lag under dem på tabellen, tror vi de vinner mot Leeds fredag.

Med tanke på at de holdt nullen i seks av de siste ni ligakampene, og at Leeds har en dårlig defensiv statistikk, så mener vi det er gode argumenter for at Wolves vinner fredagens kamp uten å slippe inn mål.

Vi tror at Wolverhampton vinner og holder nullen. Det kan du spille på her til 3,55 i odds